Justin Bieber și-a dus soția în Italia. Artistul se simte mai bine după diagnosticul primit

4 august, 2022
justin9 jpg

Justin Biber s-a bucurat de o vacanță de vis în Italia alături de soția sa, Hailey. Artistul a revenit pe scenă.

Cântărețul, în vârstă de 28 de ani, dispărut pentru un timp din lumina reflectoarelor pentru a-și reveni după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, care provoacă paralizia facială.

El și-a marcat revenirea în Europa cântând la festivalul Luca Summer, duminică seara, în fața a mii de oameni. Muzicianul a ieșit ulterior pe străzile Florenței cu jumătatea sa. Cei doi au vizitat câteva obiective turistice și o galerie de artă din zonă.

Ulterior, Justin a împărtășit o fotografie adorabilă cu partenera lui și câinele lor, în timp ce se bucurau de o dimineață leneșă în pat. „Bună dimineața din partea familiei Bieber”, a scris el în dreptul postării.

justin10 jpg

Starul a mărturisit în iunie că se luptă pentru sănătatea lui și și-a anulat câteva concerte din turneu. El a distribuit un videoclip pe Instagram și a recunoscut că a fost diagnosticat cu Ramsay Hunt, care afectează nervul facial.

Sindromul este o complicație a bolii cunoscută sub numele de zona zoster și afectează nervul facial. Boala fi tratată cu steroizi, medicamente antivirale, în timp ce simptomele pot include vezicule în urechi și pe cerul gurii, precum și slăbiciune facială.

În clip, el a arătat că nu poate să zâmbească sau să clipească din cauza afecțiunii.

După o perioadă de pauză și-a revenit și a spus publicului : „Vreau doar să vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați primit înapoi. E atât de bine să fii aici.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg