Justin Bieber și Kim Kardashian, pe lista neagră a Ferrari. De ce nu mai pot cumpăra această marca italiană?

6 iunie, 2024

Nici toți banii din lume și nici urmăritorii lor de pe Instagram nu îi vor ajuta să convingă Scuderia să ridice această restricție.

Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg

Se spune bine că dragostea și banii nu pot fi ascunși: se etalează în fața tuturor și, atunci când sunt din belșug, este bine ca toată lumea să știe despre ei. Pentru celebrități este însă puțin diferit, iar atunci când acestea cred că banii pot cumpăra totul, adevărul este că există reguli care nu pot fi încălcate pentru că există consecințe, așa cum știu foarte bine Kim Kardashian și Justin Bieber, cărora li s-a interzis să cumpere automobile Ferrari.

Deși mulți dintre noi poate doar visăm ca într-o zi să ne urcăm într-o astfel de mașină, adevărul este că celebritățile își pot permite asta și multe altele, însă, comportamentul lor (și la volan și în afara lui) poate avea consecințe, cum ar fi interzicerea pe viață a unei liste exclusive de clienți.

Printre motivele pentru care celebrităților li se interzice să își cumpere mașini se numără și unul dintre cele mai populare: efectuarea de modificări fără permisiunea producătorului, așa cum i s-a întâmplat lui Justin Bieber cu un Ferrari 458 Italia pe care l-a deținut din 2012 până în 2018, care nu numai că a fost accidentat de prietenul său, Lil Twist, dar a fost și schimbat din alb în albastru electric la West Coast Customs. Și acestea nu au fost singurele modificări, potrivit site-ului Car Buyer, el a schimbat și jantele, precum și logo-ul calului de pe volan.

În cazul lui Kim Kardashian, sunt două presupuse motive: primul, pentru că a acceptat un Ferrari în 2011 ca dar de nuntă de la un om de afaceri malaezian, care s-a dovedit a fi un escroc financiar, iar al doilea, pentru că a încălcat o altă regulă din cele cincisprezece pe care Scuderia le pune ca și condiții clienților săi: aceea de a promova marca ca parte a stilului său de viață, regulă pe care a încălcat-o atunci când a început să fie văzută folosind modelul Cybertruck de la Tesla.

Și alte vedete sunt pe lista neagră a Ferrari

Lista de personae non gratae a Ferrari include clienți din toate categoriile sociale, de la actori la boxeri și până la lideri ai crimei organizate. Printre cei mai importanți se numără actorul Nicolas Cage, care, după o criză financiară personală și probleme fiscale, a fost nevoit să vândă mai multe proprietăți, inclusiv vehiculul său Ferrari Enzo.

Rapperul 50 Cent se află și el pe listă, după ce Ferrari a considerat o critică dură faptul că artistul a postat fotografii cu mașina sa remorcată de un camion de tractare, după ce a rămas fără baterie, și a susținut că nu are nevoie de Ferrari 488, afirmând că îl va schimba cu o „mașină inteligentă”, ceea ce Scuderia a considerat o ofensă.

Dacă vă gândiți că vă simțiți prost că nu aveți un Ferrari în garajul de acasă, nicio problemă: există mai multe celebrități care, chiar și cu atâția bani în cont nu au voie să cumpere unul, cel puțin nu direct de la agențiile lor, deoarece vor avea întotdeauna asul din mânecă de a apela la revânzători pentru a continua să afișeze un stil de viață ostentativ care le-a restricționat cumva accesul într-un club atât de prestigios.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg