JYSK dă startul petrecerilor în aer liber cu noua colecţie de mobilier de grădină

7 mai, 2018
JYSK (websize) 2 (2) jpeg

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decoraţiuni şi textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a lansat săptămâna trecută o nouă colecţie de mobilier pentru exterior, în acelaşi stil minimalist specific, cu piese simple, dar de calitate, care conferă tot confortul pentru seri le lungi de vară.

image

Atmosfera scandinavă a reunit peste 100 de jurnalişti, bloggeri, influenţatori şi parteneri la garden party-ul JYSK. Grădina Atelierului Florens s-a transformat într-un spaţiu special, mobilat cu noile piese JYSK din colecţia de mobilier şi accesorii de gradină, iar invitaţii s-au putut relaxa şi socializa. În ţinute chic florale Anca Serea, Cătălina Grama, Tily Niculae, Ioana Ginghină, Livia Graur, Gianina Corondan, Camelia Bălţoi, Simona Ţăranu, Eli Roman, Andra Miron, Kinga Varga, Alexia Talavutis, Andreea Perju, Maria Radu, Olivia Nită, Iulia Verdeş şi restul invitaţiilor s-au bucurat de energia locului şi au testat piesele de mobilier JYSK.

Anul acesta, pe lângă piesele clasice de mobilier care există de ani buni în gama retailerului, JYSK a inclus câteva modele inedite care transformă orice spaţiu exterior în acel loc colţişor minunat unde abia aştepţi să petreci timp cu familia şi prietenii.

Noua colecţie include atât un set modular (BASTRUP), cu design minimalist şi versatil, care poate fi configurat în funcţie de spaţiul disponibil sau numărul de invitaţi, cât şi mobilier creat special pentru casa de vacanţă, în stil rustic şi confortabil (FALKENBERG).

image

Cei care preferă modernul vor găsi setul de terasă RADSTED, cu linii simple şi curate, cu un cadru subţire,  realizat din aluminiu, şi perne luxoase din textiline, cărora le pot asorta o masă de terasă în stil contemporan precum OTTA sau RAMTEN. Iar iubitorii de exotic pot alege mobilierul ULFBOR, care include două fotolii, canapea de trei locuri şi o masă de grădină de dimensiuni generoase.

Vedeta colecţiilor de exterior din anii trecuţi, setul VEBBESTRUP, se regăseşte şi în noul catalog, iar acum este disponibilă nu numai varianta în culoarea natur, ci şi pe negru. Considerat piesa de rezistenţă a gamei pentru grădină, acest mobilier este elegant, modern, cu tonuri rustice şi poate fi accesorizat în funcţie de spaţiul disponibil.

“Noua colecţie de mobilier de grădină JYSK pune accent pe crearea acelui colţişor care aduce hygge în familie – acea stare de bine, de relaxare şi fericire tipic daneză. Nordicii adoră să se distreze în natură cu familia sau prietenii şi iubesc confortul în spaţiul exterior casei. Piesele din noua colecţie sunt create special pentru a-i ajuta pe clienţi să redescopere bucuriile simple, cum ar fi o seară cu prietenii pe terasă sau o după-amiază pe balcon, citind. Piesele sunt versatile, cu un design minimalist, dar realizate din materiale de calitate şi se potrivesc diverselor tipuri de spaţii exterioare, permiţând fiecăruia să aranjeze terasa sau balconul exact aşa cum îşi doreşte”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România şi Bulgaria.Recente pe Ok! Magazine

Vezi aici 3 cheltuieli pe care trebuie să ai în vedere atunci când devii părinte! jpg
Floria 4 (3) png
okmagazine ro robert bye tG36rvCeqng unsplash jpg
29 septembrie 2023
Cum ne alegem bicicleta
buze perfecte jpg
petrecere tineri 492006652 jpeg
Penelope Cruz la Lancome Luvru la Paris Fashion Week   profimedia 0808719927 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpg
James Hype (4) png
Timișoara Fashion Week Instagram jpg
eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg