Kanal D lansează secţiunea theXclusive pe YouTube

28 mai, 2021
1 thexclusive youtube kanal d romania jpg jpeg

Kanal D îşi dezvoltă Divizia de Digital, prin crearea de conţinut video exclusiv dedicat comunităţii din spaţiul online, fidelă deja brandurilor consacrate ale staţiei.

Cu experienţa unei televiziuni generaliste de succes, Kanal D propune o ofertă diversificată de emisiuni difuzate, de această dată, exclusiv în mediul virtual, pe pagina de YouTube a Kanal D România, în secţiunea theXclusive. Acestea sunt producţii în sine, beneficiind de decoruri speciale, în funcţie de specificul fiecărei emisiuni, de echipa de producţie dedicată şi experienţa unor prezentatori de succes. Emisiunile theXclusive vor constitui o opţiune de consum adaptată unei palete vaste de preocupări, accesibilă de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei. Planurile de dezvoltare a diviziei de Digital Kanal D nu se vor opri aici, vor urma şi alte producţii exclusiv pentru online, formate proprii sau achiziţii locale şi internaţionale.

Luni, 31 mai, la ora 17:00 va avea loc lansarea secţiunii theXclusive pe YouTube Kanal D România, utilizatorii online având posibilitatea să acceseze toate programele în aceeaşi zi pentru a descoperi diversitatea de conţinut special creat pentru aceştia. De pe 7 iunie, fiecare emisiune va fi difuzată săptămânal.

Cătălin Cazacu în cadrul emisiunii „CazaCU Muncă Grea” îşi suprinde publicul cu o postura inedită, pentru că va avea de dus la bun sfârşit cele mai neobişnuite activităţi pentru el. Cum va reacţiona vedeta, antrenată în cele mai gele sau „murdare” munci rămâne de văzut, în fiecare luni.

2 cazacu munca grea catalin cazacu jpg jpeg

Emisiunea „În oglindă” îşi propune să abordeze subiecte tabu, poveşti de viaţă marcante, cu sinceritate debordantă şi umanitate, prin vocea prezentatorului şi realizatorului emisiunii, Mihai Ghiţă, precum şi a invitaţilor acestuia, vedete sau oameni necunoscuţi publicului larg. Vor fi aduse în faţa publicului subiecte sensibile şi vor fi combătute prejudecăţi care domină societatea românească şi nu numai. Experienţa personală a realizatorului emisiunii îşi va face simţită prezenţa în cadrul show-ului. Premiera va avea loc luni, iar din săptămâna următoare, în fiecare marţi, Mihai Ghiţă ne va prezenta o nouă poveste.

Miercuri e vremea pentru „Duet cu Alexandra”, emisiune care o are ca gazdă pe Alexandra Ungureanu. Invitaţii sunt nume puternice din showbiz-ul românesc, care le vor împărtăşi celor care îi urmăresc poveşti de viaţă impresionante, dar şi un duet muzical, alături de gazda emisiunii.

Joi putem exclama „Well done!”, emisiunea care aduce în atenţia privitorilor un adevărat carusel al savorilor culinare. Chef Florian Lazăr este cel care va avea alături de el, la „masa bunătăţilor” celebrităţi gata să pregătescă un festin culinar. Vedetele invitate vor trece şi printr-o provocare uriaşă: nu vor vedea reţeta şi modul de preparare, ci vor găti strict sub îndrumarea Chef-ului, care le va oferi instrucţiunile necesare.

Mihai Hînda este „Detectorul de minciuni”! Întrebările adresate de simpaticul prezentator vedetelor care îi vor calca pragul acoperă o paletă largă de aspecte, unele mai sensibile ca altele. Invitaţii îşi vor expune cele mai ascunse secrete în cel mai amuzant mod posibil în fiecare vineri.

Sâmbătă este ziua potrivită pentru călătorii. „Călătoreşte, trăieşte, iubeşte”, emisiunea realizată de Mihaela şi Marian Crăciun, te conduce în locuri extraordinare şi îţi oferă cele mai interesante idei de evadare din cotidian. Alături de cei doi călători vom descoperi locuri de o frumuseţe răpitoare, dar şi elemente de arhitectură, cultură, bucătărie specifice fiecărei regiuni vizitate.

Aşadar, începând luni, 31 mai, de la ora 17:00, va invităm să urmăriţi toate aceste emisiuni pe pagina de YouTube a Kanal D România, în secţiunea theXclusive, urmând ca, din 7 iunie, să vă puteţi delecta cu fiecare producţie în parte, timp de şase zile pe săptămână, în conformitate cu programul anunţat mai sus.Recente pe Ok! Magazine

arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg