Kanye West s-a însurat. Cine este aleasa sa și cât de mult seamănă cu fosta soție, Kim Kardashian

13 ianuarie, 2023
Kanye West

Presa mondenă din America a făcut marele anunț: la doar două luni de când i s-a pronunțat divorțul de Kim Kardashian, Kanye West le face o surpriză fanilor.

Chiar dacă se află într-o perioadă neagră din punct de vedere profesional, Kanye West s-a însurat cu o angajată de la firma sa de creație a celebrilor pantofi sport Yeezy.

Kanye West și Bianca TMZ PNG

Așa cum a prezentat TMZ, Kanye West și Bianca Censori, noua sa mireasă, au fost surprinși împreună în oraș chiar de la începutul săptămânii.

În ciuda imaginii de bad boy pe care o are rapperul american, el este destul de conservator și un familist convins. Convingerile înverșunate i-au condimentat din plin mariajul cu Kim Kardashian care, într-un final, a eșuat lamentabil. Din fericire, cei doi au împreună patru copii, la care țin enorm.

Potrivit informațiilor furnizate de presa americană, Kanye West s-a însurat cu angajata sa, Bianca Censori, în cadrul unei ceremonii private în Beverly Hills, joi.

Aleasa sa lucrează la Yeezy de câțiva ani și până să se vopsească blondă, părea copia fidelă a fostei sale soții, celebra antreprenoare Kim Kardashian.

Fericitul cuplu și-a făcut apariția joi la Waldorf Astoria din Beverly Hills cu panglicile de nuntă și verighete, însă, nu este încă cert dacă au încheiat și căsătoria civilă, așa cum notează TMZ.

Rapperul Ye, așa cum mai este cunoscut Kanye West, a fost văzut în repetate rânduri la hotel și se pare că ar și locui acolo. Starul controversat a scos și o piesă recent, cu titlul ”Încă o dată Censori”, cu trimitere clară la noua sa soție.

Nu se știe de când au început cei doi o relație amoroasă, dar Bianca Censori este angajata lui Kanye West din noiembrie 2020.

Acum două luni, s-a pronunțat divorțul dintre rapper și Kim Kardashian. Cei doi au fost căsătoriți timp de 7 ani, însă comportamentul din ce în ce mai ciudat și radical al lui Kanye West a determinat-o pe vedeta de reality-show să întrerupă legăturile cu el. Cei doi au împreună 4 copii: North, 9 ani, Saint, 7 ani, Chicago, 4 ani, și Psalm, 3 ani.

5 kim kardashian si kanye west jpg jpeg

Foto: Getty, Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg