Kate a copiat-o pe fina lui Berlusconi?

12 mai, 2011
katesiisabella tk3s 273626 001 jpeg

Când Isabella Orsini, fina premierului italian Silvio Berlusconi, a urmărit nunta regală, pe 29 aprilie, a avut probabil o senzaţie de déjà vu. De ce? Rochia de mireasă a Ducesei de Cambridge seamănă izbitor de mult

Când Isabella Orsini, fina premierului italian Silvio Berlusconi, a urmărit nunta regală, pe 29 aprilie, a avut probabil o senzaţie de déjà vu. De ce? Rochia de mireasă a Ducesei de Cambridge seamănă izbitor de mult cu aceea pe care a purtat-o şi ea, la nunta ei.

image

Astfel, Isabella Orsini a purtat la nunta sa din 2009 cu prinţul belgian Edouard de Ligne o rochie asemănătoare cu cea purtată de Kate, deşi creatorul ei a fost belgianul Gerald Watelet. În schimb, rochia soţiei lui William a fost desenată de Sarah Burton, designerul casei Alexander McQueen.

image

Similarităţile dinte cele două rochii sunt croiala, dantela aplicată peste umeri şi decolteu, mânecile şi trenele lungi. De asemenea, ambele mirese au purtat voaluri şi tiare cu diamante.

Cine pe cine a copiat oare?

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
oana roma 8 fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg