Kate are de-acum interzis la Monopoly şi fructe de mare

29 aprilie, 2011

Din momentul în care britanica a devenit soţia Prinţului William, viaţa ei se schimbă radical, şi nu numai în bine - va avea numeroase interdicţii absurde: nu va mai putea juca Monopoly şi nu va putea ternima toată mâncarea din farfurie.

Din momentul în care Kate Middleton a devenit soţia Prinţului William, viaţa ei se schimbă radical, şi nu numai în bine - va avea numeroase interdicţii absurde: nu va mai putea juca Monopoly şi nu va putea ternima toată mâncarea din farfurie.

Este visul mai tuturor adolescentelor să devină la un moment dat prinţese, însă traiul la Casa Regală nu este numai lapte şi miere. Astfel, şi Kate Middleton va avea de îndurat tot felul de restricţii, care-i vor face viaţa destul de dificilă.

Ca atare, din momentul în care a devenit soţia Prinţului William, ei nu i se va mai adresa nimeni pe numele ei de botez. După ce se va alătura Casei de Windsor anul acesta, titlul oficial va fi Alteţa Sa Regală Prinţesa William de Wales.

Nu-i este interzis să voteze, însă este considerat un gest neconstituţional ca un membru al familiei regale să-şi exprime preferinţele politice. Şi nu cred că-şi va dori Prinţesa să se pună rău cu Regina!

De asemenea, Kate nu va avea voie să candideze, să se înscrie în nicio competiţie politică.

Cea mai absurdă interdicţie se referă la Monopoly, pe care nu-l va mai putea juca niciodată de astăzi începând. Prinţul Andrew, Duce de York, a declarat, în 2008, că membrilor familiei regale nu i se îngăduie să joace Monopoly din simplul motiv „că dă mare dependenţă”. O mică excepţie se poate face, însă, de Crăciun, susţine acesta.

Pe lângă faptul că nu va avea voie să spună sau să facă ceva controversat, Middleton nu se va mai desfăta niciodată cu fructe de mare. Este un obicei respectat de toate capetele regale britanice să nu consume astfel de alimente, de teamă să nu fie otrăvite.

Un lucru bun – ar spune mulţi – e că Prinţesa nu va mai trebuie să muncească nicio zi din viaţa ei. Oricum nici nu s-a spetit vreodată soţia viitorului Rege al Marii Britanii cu munca. Ea a lucrat doar în cadrul companiei părinţilor ei.

Kate nu va mai putea semna nimic decât acte oficiale, pentru ca iscălitura ei să nu poată fi falsificată şi copiată.

. În Anglia există o lege nescrisă ca niciun om din prezenţa Reginei să nu mai mănânce din moment ce Alteţa Sa a pus furculiţa sau lingura jos.Recente pe Ok! Magazine

melania medeleanu5 jpg
spears2 profimedia jpg
balan andree jpg
Jo Instagram 1 PNG
Rona Hartner jpg
swank8 jpg
Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg