Katie Holmes parcă a înflorit. Cât de sexy este acum actrița în vârstă de 38 de ani!

Are doar 38 de ani și un copil, dar Katie Holmes ajunsese la o plafonare vestimentară în ultima perioadă. După divorțul de Tom Cruise și așa-zisa clauză prin care îi era interzisă apariția în public cu vreun alt bărbat, Katie și-a cam neglijat aparițiile.

Are picioare frumoase pe care le-a pus în evidență îmbrăcată într-o rochie mini.

Acum, la împlinirea a 5 ani de la despărțirea oficială și după ce a fost surprinsă de mână pe plajele din Malibu cu nimeni altul decât Jamie Foxx, actrița a trecut la un nou capitol din viața sa. Este mai fericită ca oricând și asta se vedea pe fața sa la cele mai recente apariții publice, să nu mai vorbim de ținutele îndrăznețe care au pus-o în valoare. A renunțat la hainele bătrânicioase în culori nepotrivite sau cu croieli care îi ascundeau formele, în favoarea unor rochii cu tăieturi moderne care i-au pus în valoare picioarele lungi și tonifiate.

Alături de designerul său preferat, Lanyu.

Are cu ce se lăuda, după cum putem observa din fotografiile cu Katie de la New York Fashion Week. Actrița a ales să-și dezgolească picioarele lungi și frumoase într-o rochie scurtă din dantelă fină în combinație de alb cu bleu. A venit la show-ul designerului Lanyu într-o ținută creată special pentru ea și a fost îndelung admirată de toți cei prezenți în sală.

A purtat o rochie creație Lanyu.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA