Katy Perry şi Orlando Bloom au devenit părinţi. Prima imagine cu fetiţa

27 august, 2020
1 katy perry si orlando bloom parinti jpg jpeg

Katy Perry şi Orlando Bloom sunt de ieri părinţii unei fetiţe. Micuţa se va numi Daisy Dove Bloom. Actorul a ales să dea vestea prin intermediul Unicef, organizaţie unde cei doi sunt ambasadori.

“Suntem îmbătaţi de iubire şi entuziasmaţi de venirea pe lume a fiicei noastre. Ştim că suntem norocoşi şi nu toată lumea are parte de o naştere liniştită ca a noastră. În întreaga lume sunt probleme în domeniul medical şi la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut moare, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.

De când cu COVID-19, viaţa multor non născuţi este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinţi de nou născut, asta ne frânge inima şi empatizam acum, mai mult ca niciodată, cu părinţii cu probleme”, au mărturisit Katy Perry şi Orlando Bloom.

3 micuta png png

Cei doi au lăsat în urmă câte o altă căsnicie. Starul a mai fost căsătorit cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are şi un băieţel de nouă ani şi jumătate, iar Katy a bifat un mariaj cu Russel Brand, de care a divorţat după doar 14 luni.

Actorul american a recunoscut într-un interviu că era un nefericit înainte să o întâlnească pe artista de 35 de ani. Deşi se întâlniseră la mai multe evenimente, adevărata conexiune dintre ei s-a produs la Globurile de Aur din 2016. S-au logodit în  2019, de Ziua Îndrăgostiţilor, dar relaţia dintre ei a fost întotdeauna una cu suişuri şi coborâşuri.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg