Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant, strălucitori pe covorul roșu, la Gala LACMA

7 noiembrie, 2023

Cei doi sunt adorabili și au o relație bazată pe prietenie și încredere. Mai mult, actorul face dovada că nu a murit cavalerismul. La plecare de la Gala LACMA, Keanu Reeves a ajutat-o pe Grant cu poșeta.

Alexandra Grant, Keanu Reeves, Getty (1) jpg

Vedetele au venit sâmbătă în orașul îngerilor Los Angeles la Gala Art + Film a Muzeului de Artă din Los Angeles (LACMA), prezentată de Gucci. Printre cele mai bine îmbrăcate și drăguțe cupluri s-au numărat Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant.

Cuplul a fost surâzător și a acceptat cu drag să pozeze. Cei doi au ales negrul pentru seara cea mare.

Starul Matrix, în vârstă de 59 de ani, a fost foarte elegant, în smoching negru, cămașă albă și papion, cu pletele negre pe umeri și cu nelipsita deja barbă. Partenera sa a strălucit în rochia neagră cu paiete și a avut un detaliu adorabil, un decupaj îndrăzneț în zona decolteului, în formă de cheie.

Evenimentul acesta are o importanță specială pentru cuplul lor, dat fiind faptul că Gala LACMA din 2019 a fost printre primele gale la care s-au afișat ca nou cuplu.

Iată că acum sunt deja o pereche rodată, semn că se înțeleg de minune și sunt compatibili.

Multe reviste au scris că prima lor apariție publică a fost la premiile LACMA în 2019, dar, de fapt, prima lor apariție pe covorul roșu a fost în mai 2019, la MOCA Benefit, eveniment de la The Geffen Contemporary. Surse au spus pentru Us Weekly mai târziu în acel an că cei doi se întâlneau „de ani de zile” mai exact și că acest fapt nici nu mai era un secret.

Aparent, Keanu Reeves și Alexandra Grant și-ar fi început relația sentimentală încă din 2011. Mai târziu, în 2015, au scris împreună o carte.

Canadianul este bine cunoscut pentru interpretarea personajului Neo din trilogia ”The Matrix” și a lui Ted Logan din Bill & Ted's Excellent Adventure. Alte roluri interpretate care l-au consacrat sunt avocatul Kevin Lomax din The Devil's Advocate împreună cu Al Pacino, și rolurile din filmele Speed, Constantine și John Wick.

În 2005, Reeves a primit propria sa stea pe celebra Hollywood Walk of Fame.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg