Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant, strălucitori pe covorul roșu, la Gala LACMA

7 noiembrie, 2023

Cei doi sunt adorabili și au o relație bazată pe prietenie și încredere. Mai mult, actorul face dovada că nu a murit cavalerismul. La plecare de la Gala LACMA, Keanu Reeves a ajutat-o pe Grant cu poșeta.

Alexandra Grant, Keanu Reeves, Getty (1) jpg

Vedetele au venit sâmbătă în orașul îngerilor Los Angeles la Gala Art + Film a Muzeului de Artă din Los Angeles (LACMA), prezentată de Gucci. Printre cele mai bine îmbrăcate și drăguțe cupluri s-au numărat Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant.

Cuplul a fost surâzător și a acceptat cu drag să pozeze. Cei doi au ales negrul pentru seara cea mare.

Starul Matrix, în vârstă de 59 de ani, a fost foarte elegant, în smoching negru, cămașă albă și papion, cu pletele negre pe umeri și cu nelipsita deja barbă. Partenera sa a strălucit în rochia neagră cu paiete și a avut un detaliu adorabil, un decupaj îndrăzneț în zona decolteului, în formă de cheie.

Evenimentul acesta are o importanță specială pentru cuplul lor, dat fiind faptul că Gala LACMA din 2019 a fost printre primele gale la care s-au afișat ca nou cuplu.

Iată că acum sunt deja o pereche rodată, semn că se înțeleg de minune și sunt compatibili.

Multe reviste au scris că prima lor apariție publică a fost la premiile LACMA în 2019, dar, de fapt, prima lor apariție pe covorul roșu a fost în mai 2019, la MOCA Benefit, eveniment de la The Geffen Contemporary. Surse au spus pentru Us Weekly mai târziu în acel an că cei doi se întâlneau „de ani de zile” mai exact și că acest fapt nici nu mai era un secret.

Aparent, Keanu Reeves și Alexandra Grant și-ar fi început relația sentimentală încă din 2011. Mai târziu, în 2015, au scris împreună o carte.

Canadianul este bine cunoscut pentru interpretarea personajului Neo din trilogia ”The Matrix” și a lui Ted Logan din Bill & Ted's Excellent Adventure. Alte roluri interpretate care l-au consacrat sunt avocatul Kevin Lomax din The Devil's Advocate împreună cu Al Pacino, și rolurile din filmele Speed, Constantine și John Wick.

În 2005, Reeves a primit propria sa stea pe celebra Hollywood Walk of Fame.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg