Kendall Jenner, desființată după decernarea Globurilor de Aur din cauza acneei

Citeste tot despre:

, ,

Faptul că face parte din familia Kardashian-Jenner, cea mai detestată, dar și urmărită familie din America, nu-i aduce prea multe beneficii lui Kendall. O fi dat ea lovitura cu cariera de modelling, și este printre cele mai faimoase și bine plătite modele, însă Kendall nu s-a putut bucura pe îndelete de ocazia de a participa la Globurile de Aur, căci mulți internauți au ridiculizat prezența ei la acel eveniment frecventat, mai cu seamă, de staruri de la Hollywood.

Asta pentru că mulți au considerat că vedeta de reality-show nu avea, în primul rând, un motiv întemeiat să ia parte la un asemenea eveniment cinematografic, dat fiind faptul că profesia ei n-are nimic de-a face cu industria cinematografică. O premiză răutăcioasă, dat fiind faptul că vedeta, asemenea tuturor celorlalte staruri, a primit o invitație oficială. Plus că a avut un loc binemeritat în acea sală grație colaborării cu revista Vogue, dar și a faptului că a susținut, asemenea celorlalte vedete, campania împotriva abuzului sexual asupra femeilor, ”Time`s Up Initiative”.

Modelul de 22 de ani a recunoscut că se luptă cu acneea de mai mult timp

Un alt motiv pentru care internauții au luat-o drept țintă pe fiica mai mică a lui Kris Jenner a fost faptul că aceasta are un ten acneeic. Mulți au atras atenția asupra acestui aspect, într-un mod peiorativ. Din fericire, au fost și voci care au susținut prezența modelului de 22 de ani la acest eveniment, în ciuda statutului său ori a acneei cu care se luptă de mai mult timp, lucru oricum recunoscut public de către Kendall. ”Faptul că s-a prezentat și că a arătat ca un star adevărat, în ciuda acneei, e fix ceea ce orice fată trebuie să înțeleagă.”, este mesajul unei tinere, postat pe Twitter, pe care și Kendall l-a preluat pentru a-și întări alegerea.

Rochia a fost creată de designerul Giambattista Valli

”Nu lăsa niciodată gura lumii să te oprească”, a fost declarația pe care modelul de 22 de ani a făcut-o imediat după eveniment.

foto: getty images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA