Keo e, din nou, liber

10 februarie, 2011

Nu are probleme în dragoste şi nici nu s-a certat cu iubita lui, Andreea Bălan. “Liber” e doar titlul noului său proiect muzical, pentru al cărui videoclip a filmat recent. Piesa se află deja în heavy-rotation pe majoritatea radiourilor

Nu are probleme în dragoste şi nici nu s-a certat cu iubita lui, Andreea Bălan. “Liber” e doar titlul noului său proiect muzical, pentru al cărui videoclip a filmat recent.

Piesa „Liber“ se află deja în heavy-rotation pe majoritatea radiourilor din ţară, iar materialul video vine să susţină mesajul puternic al noului hit Keo.

Keo a vrut ca videoclipul lui să transmită ideea unei „oaze într-o lume devenită mult prea materialistă“. Pentru aceasta, abordarea regizorală a lui Alex Ceauşu a fost în alb şi negru, pentru a sugera suprimarea libertăţii individului. Fiecare personaj din clip are un rol cheie şi transmite un mesaj diferit.

Vezi aici galeria foto

„«Liber»“ e mai mult decât o piesă, e un stil de viaţă. Am primit zeci de mailuri de la oameni care mi-au scris sentimentele prin care au trecut atunci când au ascultat această melodie şi felul în care au reflectat asupra libertăţii. Cu toţii ne dorim să fim liberi, iar prin muzică putem ajunge acolo“, a declarat Keo.

Alături de Keo, la filmare s-a aflat şi bunul său prieten, Cornel Ilie, de la Vunk. Rolul special din videoclip este jucat de Diana Matei, model al agentiei Etoiles Models, care se află la prima ei colaborare de acest fel.

Ascultă aici piesa "Liber":

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling