Keo e, din nou, liber

10 februarie, 2011

Nu are probleme în dragoste şi nici nu s-a certat cu iubita lui, Andreea Bălan. “Liber” e doar titlul noului său proiect muzical, pentru al cărui videoclip a filmat recent. Piesa se află deja în heavy-rotation pe majoritatea radiourilor

Nu are probleme în dragoste şi nici nu s-a certat cu iubita lui, Andreea Bălan. “Liber” e doar titlul noului său proiect muzical, pentru al cărui videoclip a filmat recent.

Piesa „Liber“ se află deja în heavy-rotation pe majoritatea radiourilor din ţară, iar materialul video vine să susţină mesajul puternic al noului hit Keo.

Keo a vrut ca videoclipul lui să transmită ideea unei „oaze într-o lume devenită mult prea materialistă“. Pentru aceasta, abordarea regizorală a lui Alex Ceauşu a fost în alb şi negru, pentru a sugera suprimarea libertăţii individului. Fiecare personaj din clip are un rol cheie şi transmite un mesaj diferit.

Vezi aici galeria foto

„«Liber»“ e mai mult decât o piesă, e un stil de viaţă. Am primit zeci de mailuri de la oameni care mi-au scris sentimentele prin care au trecut atunci când au ascultat această melodie şi felul în care au reflectat asupra libertăţii. Cu toţii ne dorim să fim liberi, iar prin muzică putem ajunge acolo“, a declarat Keo.

Alături de Keo, la filmare s-a aflat şi bunul său prieten, Cornel Ilie, de la Vunk. Rolul special din videoclip este jucat de Diana Matei, model al agentiei Etoiles Models, care se află la prima ei colaborare de acest fel.

Ascultă aici piesa "Liber":

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG