Keo, prezent în topurile muzicale europene

12 septembrie, 2010
24206 360348443625 112000043625 4886387 465981 n jpeg

Keo se aude tot mai puţin în România, dar se ascultă destul de mult în Polonia. Cel puţin, asta arată graficul audienţelor, din care reiese că piesa „Upside Down“

Deşi în România auzim tot mai puţin de el, prietenul Andreei Bălan e pe val în străinătate. Keo se aude tot mai puţin în România, dar se ascultă destul de mult în Polonia. Cel puţin, asta arată graficul audienţelor, din care reiese că piesa „Upside Down“ cântată de Keo în colaborare cu Alexandra Ungureanu a staţionat, printre primele 50 de poziţii, timp de 10 săptămâni în „Polska Airplay Top 100“, clasamentul care prezintă cele mai difuzate single-uri la radiourile şi posturile TV din Polonia.

image

Totul a început din momentul în care piesa a fost difuzată de Ada FM, unul dintre cele mai mari posturi din Cipru, la scurt timp urcând pe locul 6 în Topul 40 al radioului. Imediat, piesa a devenit hit în Grecia, Albania şi Polonia.

De mare succes pare să fie şi cel mai recent sigle al lui Keo, „Give Me Your Love“. După ce-a spart gheaţa pe două posturi de radio poloneze, piesa a intrat în heavy rotation pe Radio Eska, cel mai important post de radio polonez. Şi videoclipul a prins la public, fiind difuzat constant pe TVP, televiziunea naţională din Polonia. Aşa că nu e de mirare că artistul are acum şi-un fan club şi-un site local.

La fel, piesa compusă şi produsă de Keo pentru Cătălin Josan, „Don't wanna miss you“, a ajuns în mai multe ţări din Europa şi se aude pe numeroase posturi de radio. Single-ul a primit reacţii foarte bune şi în Rusia, unde este difuzată foarte des.

Keo i-a făcut cadou iubitei lui, Andreea Bălan, piesa „Trippin“, destul de ascultată vara aceasta în România, dar care n-a ajuns să fie difuzată şi la vecini. Cine ştie, poate la anul, Andreea Bălan va trece şi ea graniţa. Depinde de „paşaport“.

image

Foto: site-ul oficial, FacebookRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg