Kevin Spacey, z├ómbitor la tribunal. Actorul se confrunt─â cu patru acuza╚Ťii de agresiune sexual─â

16 iunie, 2022
ken1 jpg

Kevin Spacey era tot un zâmbet când a ajuns astăzi la tribunalul din Westminster.

Relaxat ╚Öi z├ómbitor, a╚Öa a ajuns starul la tribunalul din Westminster, unde a fost ├«nt├ómpinat de o armat─â de oameni. Actorul premiat se confrunt─â cu patru acuza╚Ťii de agresiune sexual─â. 

Kevin, ├«n v├órst─â de 62 de ani, a fost, de asemenea, acuzat c─â a determinat o persoan─â s─â se angajeze ├«n activit─â╚Ťi sexuale f─âr─â s─â ├«╚Öi dea consim╚Ť─âm├óntul.

Acuza╚Ťiile starului American Beauty au venit dup─â o revizuire de c─âtre Crown Prosecution Service a probelor str├ónse de Poli╚Ťia Met ├«n timpul anchetei.

Actorul a sosit la tribunal îmbrăcat într-un costum albastru deschis și ochelari.

Starul premiat cu Oscar este învinuit de agresiune sexuală asupra unui bărbat, care acum are peste 40 de ani,. Incidentul ar fi avut loc în martie 2005 la Londra.

El s-ar face, de asemenea, vinovat  de agresiunea sexual─â asupra unui b─ârbat, acum ├«n v├órst─â de 30 de ani. Fapta s-ar fi petrecut ├«n aprilie 2013 ├«n Gloucestershire, potrivit acuza╚Ťiilor.

În plus, Kevin a fost acuzat de agresiune sexuală asupra unui bărbat, care acum are 30 de ani. Povestea ar fi avut loc în august 2008, la Londra.

El ar fi determinat, de asemenea, o persoan─â s─â se angajeze ├«n activit─â╚Ťi sexuale f─âr─â consim╚Ť─âm├ónt .

ken25 jpg

Kevin ╚Öi-a exprimat ÔÇ×dezam─âgireaÔÇŁ ├«ntr-o declara╚Ťie transmis─â de Good Morning America.

ÔÇ×De╚Öi sunt dezam─âgit de decizia lor de a merge mai departe, voi ap─ârea voluntar ├«n Marea Britanie de ├«ndat─â ce voi putea ╚Öi m─â voi ap─âra ├«mpotriva acestor acuza╚Ťii. Sunt ├«ncrez─âtor c─â ├«mi voi dovedi nevinov─â╚ŤiaÔÇŁ, a spus el.

Kevin este unul dintre cei mai faimoși actori de la Hollywood, asta după ce a jucat în unele dintre cele mai apreciate filme din toate timpurile.

A c├ó╚Ötigat un premiu Oscar pentru cel mai bun actor ├«n rol secundar pentru rolul lui Roger ÔÇ×VerbalÔÇŁ Kint ├«n The Usual Suspects din 1995.

Apoi, ├«n 1999, a ob╚Ťinut Oscarul pentru presta╚Ťia din filmul American Beauty.

De asemenea, Kevin a câștigat aprecieri pentru rolul ucigașului în serie John Doe din Se7en, unde a apărut alături de Brad Pitt și Morgan Freeman.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg