Khloe Kardashian, răzbunarea siluetei perfecte

În vârstă de 32 de ani, singura blondă din clanul surorilor Kardashian a sărbătorit recent victoria finală împotriva kilogramelor în plus, afișând azi o siluetă de genul celor pe care le invidia chiar ea, pe vremuri.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS -- Season: 11 -- Pictured: Khloe Kardashian -- (Photo by: Brian Bowen Smith/E! Entertainment)

Aceasta este, pentru Khloé, răzbunarea supremă. Să le arate celor care i-au criticat atâția ani aspectul fizic că se poate schimba și să-i ajute și pe alții să facă asta. Puteți vedea cum, în emisiunea Re­venge Body with Khloé Kardashian, difuzată în fiecare duminică, de la ora 22:00, la E!. În fie­care dintre cele opt episoade săptămânale a câte o oră, participanţii primesc şansa de a se reinventa din cap până în picioare, ajutaţi de Khloé şi de câţiva dintre cei mai buni experţi în fitness şi nutriţie din lume.

Ajutaţi de antrenorii, stiliştii şi ajutoarele de elită ale lui Khloé, concurenții muncesc din greu pentru a-şi transforma corpurile, de-a lungul a 12 săptămâni, şi pentru a deveni cele mai bune versiuni ale lor. OK! a vorbit cu vedeta americană des­pre ce a motivat-o să se implice în acest show și cum a dobândit, la rândul ei, si­lueta la care visa.

A existat un moment greu în viața ta în urma căruia ai decis să faci acest show?

Khloé Emisiunea Revenge Body with Khloé Kardashian oglindește foarte mult propria mea experiență. După divorț și după o perioadă foarte grea din viața mea, am început să-mi transform stilul de viață într-unul mult mai sănătos. Să schimb obiceiul de a mânca și a bea peste măsură cu mersul la sală, lucru care a fost ca o terapie pentru mine și care m-a ajutat să dobândesc și o claritate mentală. În timpul acestei perioade de schimbare pe care am documentat-o pe rețelele media, am primit foarte multe mesaje de la fani în care eram întrebată de unde găsesc puterea de face asta, iar asta m-a făcut să-mi dau seama că mai sunt și alții ca mine, oameni care s-au simțit pierduți și care au găsit o rezolvare. Îmi place că le dau oamenilor curajul și puterea de a-și găsi calea. Știu că Instagramul și rețelele sociale tind să fie superficiale și de aceea vreau să încep să fac o schimbare, să-i ajut pe oameni să se transforme din interior. Iar emisiunea Revenge Body nu este doar despre silueta noastră, ci și despre cum să fii mai puternic mental. Nu este vorba despre cum pierzi 30 de kilograme în 60 de zile. Este vorba despre a găsi puterea de a-ți învinge temerile și de a trece peste traume de familie. Iar eu încerc să-i ajut pe cei care apelează la această emisiune cu metode sănătoase pentru a trece peste prolemele lor.

REVENGE BODY WITH KHLOE KARDASHIAN -- Pictured: (l-r) -- (Photo by: Nicole Weingart/E! Entertainment)
Model de urmat. Revenge Body with Khloé Kardashian poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 22:00, la E!.

Există o persoană care te inspiră din punct de vedere al felului în care arată?

Nu neapărat. Îmi place mai degrabă să observ părți frumoase ale oamenilor, să-mi doresc pi­cioare ca ale cuiva sau posterior ca al cuiva. Be­yoncé, de exemplu, are un fund frumos și tonifi­at, nu-i așa? Dar nu cred că există cineva care are un corp perfect, din cap până-n picioare. În plus, urmăresc numeroase pagini de Instagram legate de fitness, deoarece mă motivează și îmi place să văd femei cu siluete tonifiate. Dar sunt destul de mulțumită și de corpul meu. Vreau doar să-l ajut să se îmbunătățească. Nu-mi place să mă compar cu alte persoane.

Este mai ușor să obții rezultate la sală când faci mișcare împreună cu persoane apropiate, cum ar fi surorile tale?

Să fac mișcare cu surorile mele este cel mai bun lucru posibil. Și este și amuzant. Nu m-aș fi gândit nici într-un million de ani că sora mea, Kourtney, este un as în sala de fitness. Are o statură fragilă și este minionă, așa că mi-aș fi închipuit că ea va fi veriga slabă. Dar este o dură. Iau foarte în serios munca la sală, îmi place să plec de acolo epuizată, iar când ai șansa să lucrezi împreună cu priete­ne, este și mai bine. Ascultăm muzică, mai bâr­fim un pic, dar suntem, în același timp, și foarte concentrate pe ce facem, ca să simțim beneficiile mișcării. Cred în sistemul de a merge la sală cu un amic. Ești mai motivat. Îmi place să merg la sală și cu iubitul meu, este bine ca tu și partenerul tău să aveți aceleași hobby-uri. Îmi place să existe și o mică competiție între noi. Lui Kourtney îi place să-mi trimită fotografii cu abdomenul ei și mie nu-mi vine să cred că arată atât de bine după ce a născut trei copii.

SYDNEY, AUSTRALIA - NOVEMBER 19: Khloe Kardashian arrives at the Kardashian Kollection cocktail party at the Park Hyatt Guest House on November 19, 2013 in Sydney, Australia. (Photo by Lisa Maree Williams/Getty Images)
2013. Era anul în care vedeta încă era prizoniera kilogramelor în plus. 16 kg…

Ne poți da trei sfaturi esențiale pentru un corp de poveste?

Cele trei tipsuri ale mele sunt următoarele: apă, apă, apă. Poate părea nebunesc, dar eu beau de la trei la patru litri de apă pe zi. Minimum. Nutriționistul meu spune că bând apă câștigi de fiecare dată, iar eu îl cred. Te menține tânăr și te ajută să ai un păr, o piele, totul, mai să­nătoase. Și mai cred în pașii mici, să nu-ți setezi scopuri imposibile, ci unele care pot fi atinse ușor. Aste e greșeala pe care o fac mulți oameni, să se întindă mai mult de­cât îi duce plapuma, pentru ca apoi să se simtă învinși pentru că nu ating acel scop. Cel mai bine este să începi să faci mișcare trei zile pe săptămână, adică un program de care sunt șanse să te ții. Mulți oameni tind să exgereze, să renunțe la tot, zaharuri, carbohidrați, și să facă sport încontinuu. Nu poate dura mult lucru acesta pentru că organismul tău va fi șocat. Vor renunța în­tr-un final. De aceea, consider că este mai realist să începi ușor și să progresezi pe măsură ce treci de anumite etape. În cazul meu, în momentul când am renunțat la lac­tate, am observat cea mai mare scădere în greutate. Am slăbit cinci kilograme în mai puțin de două săptămâni. Ăsta este singurul lucru extrem pe care l-am făcut. În rest, nu am exagerat cu exerciţiile fizice, am urmat programul meu obişnuit de sport.

Cine este antrenorul ei?

LOS ANGELES, CA - APRIL 12: Trainer Gunnar Peterson arrives at Gatorade's "G Series Fit" Launch Party at the SLS Hotel on April 12, 2011 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Gunnar Peterson

Gunnar Peterson, celebrul instructor perso­nal din Beverly Hills, care abordează fitness-ul după principiul „Fă-o ca lumea sau fă-o din nou!“, concentrându-se pe rezultate pe termen lung, prin antrenamente variate.

 La ce a renunțat?

Fresh farm dairy products on a white wooden background. Tasty cheese, butter, eggs, milk and yogurt close-up.

La sucuri carbogazoase și lactate, pe care le-a eliminat din dieta ei timp de două săptămâni și a dat jos cinci kilo­grame. „Dacă vreau să slăbesc rapid, cel mai eficient lucru este să renunț o perioadă la lactate“, mărturisea Khloé într-un interviu pentru revista Health.

Care este exercițiul fizic preferat?

14708657 - skipping rope isolated on white

Săritura cu coarda este acel exercițiu pe care Khloé iubește să-l urască, pentru că este o mișcare care pare ușoară, dar, în re­alitate, te epuizează. „Sunt transpirată toa­tă, îmi pierd suflul, mă dor brațele, dar este un exercițiu perfect pentru tot corpul.“

Ce nu ar mânca nici moartă?

Dish of grilled pork chop with steamed vegetables and sauce

Carne de porc. În plus, vedeta nu s-a mai atins nici de carne roșie de peste 20 de ani.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA