Kim Kardashian, de nerecunoscut. Imagini inedite, inspirate din moda anilor '80

4 iulie, 2022
Kim 80 jpg

Kim Kardashian, o adevărată transformare. De când a purtat rochia lui Marilyn Monroe, pare schimbată. Sau oare exact acesta a fost motivul pentru care a purtat ceva ce a aparținut unei dive din trecut?

Antreprenoare de succes, Kim Kardashian duce reclama pentru produsele sale la alt nivel.

Kim 80 (2) jpg

Cea mai cunoscută dintre surorile Kardashian își promovează brandul de lenjerie intimă și costume de baie printr-o reclamă de inspirație anii '80.

Femeia de afaceri a publicat fotografii din cea mai recentă campanie de promovare a brandului Skims pentru costumele de baie metalice.

Kim pozează în ipostaze inedite de-a dreptul. Silueta este mult schimbată, după ce a slăbit și pare că slăbește din ce în ce mai mult, transformându-se complet, dacă ne reamintim curburile sale voluptoase de până acum. Nu se mai afișează brunetă, s-a vopsit blondă, iar frizura este atât de anii '80! Stilista Chris Appleton mărturisește: ”Nu m-aș fi gândit că o voi tunde așa vreodată pe Kim. Dar este fabuloasă în această ipostază, căci adoră perioada anilor '80.

Iar fotografa Nadia Lee Cohen pare că a surprins-o exact cum își dorea. Iată imaginile inedite:

Kim 80 (3) jpg

Înțelegem acum parcă mai bine de unde idee năstrușnică și atât de controversată a divei de a apărea la Met Gala într-o rochie care i-a aparținut lui Marilyn Monroe, dintr-o perioadă și mai veche: anii '50.

Oricum, Kim caută cumva să onoreze perioadele glorioase de dinainte de anii 2000, atât de pestriți și oarecum lipsiți de personalitate.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg