Kirstie Alley a fost îndrăgostită de John Travolta. Mesajul lui spune totul

6 decembrie, 2022
John Travolta- Kirstie Alley

A fost marea ei iubire! John Travolta i-a adus un omagiu lui Kirstie Alley, după vestea morții ei tragice, la vârsta de 71 de ani.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată”, a scris Travolta pe o rețea de socializare . „Te iubesc Kirstie. Știu că ne vom revedea.”

Actorul – care și-a pierdut și soția , Kelly Preston, de cancer în 2020 – și-a continuat tributul cu un clip din „Look Who’s Talking”, în care el și Alley dansau și împărțeau un sărut.

Kirstie l-a iubit cu disperare pentru John Travolta încă de când au împărțit pentru prima oară platoul de filmare. Actrița recunoaștea și în 2018 că sentimentele pentru faimosul actor continuă să existe.

O persoană din anturajulor celor doi mărturisea că actriţa l-a privit pe Travolta ca pe marea ei dragoste pierdută, deşi nu se poate spune acelaşi lucru de sentimentele care l-au încercat pe Travolta.

“Kirstie privea la timpul petrecut cu John ca la o poveste de dragoste, dar el nu a a fost niciodată interesat de ea în plan amoros. Totuşi, s-au susţinut reciproc"

Cu toate astea, Alley avea convingerea că au împărţit aceleaşi sentimente pe vremea când jucau în comedia romantică Uite cine vorbeşte. Diva spunea că nu a acţionat pentru că era  căsătorită în acel moment cu al doilea soţ, Parker Stevenson . „A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut vreodată, pentru că eram îndrăgostită nebuneşte de Travolta”.

„Dacă nu aş fi fost căsătorită, aş fi plecat şi m-aş fi măritat cu el”, povestea vedeta în 2018, în timp ce apărea la Big Brother UK. „Acum aş fi fost într-un avion, pentru că el are propriul său avion”.Recente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}