Kirstie Alley a fost îndrăgostită de John Travolta. Mesajul lui spune totul

6 decembrie, 2022
John Travolta- Kirstie Alley

A fost marea ei iubire! John Travolta i-a adus un omagiu lui Kirstie Alley, după vestea morții ei tragice, la vârsta de 71 de ani.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată”, a scris Travolta pe o rețea de socializare . „Te iubesc Kirstie. Știu că ne vom revedea.”

Actorul – care și-a pierdut și soția , Kelly Preston, de cancer în 2020 – și-a continuat tributul cu un clip din „Look Who’s Talking”, în care el și Alley dansau și împărțeau un sărut.

Kirstie l-a iubit cu disperare pentru John Travolta încă de când au împărțit pentru prima oară platoul de filmare. Actrița recunoaștea și în 2018 că sentimentele pentru faimosul actor continuă să existe.

O persoană din anturajulor celor doi mărturisea că actriţa l-a privit pe Travolta ca pe marea ei dragoste pierdută, deşi nu se poate spune acelaşi lucru de sentimentele care l-au încercat pe Travolta.

“Kirstie privea la timpul petrecut cu John ca la o poveste de dragoste, dar el nu a a fost niciodată interesat de ea în plan amoros. Totuşi, s-au susţinut reciproc"

Cu toate astea, Alley avea convingerea că au împărţit aceleaşi sentimente pe vremea când jucau în comedia romantică Uite cine vorbeşte. Diva spunea că nu a acţionat pentru că era  căsătorită în acel moment cu al doilea soţ, Parker Stevenson . „A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut vreodată, pentru că eram îndrăgostită nebuneşte de Travolta”.

„Dacă nu aş fi fost căsătorită, aş fi plecat şi m-aş fi măritat cu el”, povestea vedeta în 2018, în timp ce apărea la Big Brother UK. „Acum aş fi fost într-un avion, pentru că el are propriul său avion”.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG