Kitul esențial de beauty în vacanțe însorite

În mijlocul unei veri chic & romantice, natura se îmbracă în culori pastelate și arome efervescente. Pornește într-o călătorie olfactivă și plină de culoare, în armonie cu natura binefăcătoare.

Privire intensă și seducătoare

O privire bine definită este atuul numărul 1 al serilor romantice de vară. Descoperă noul Rimel Sexy Pulp Negru Extrem cu pigmenți naturali de o intensitate maximă, asigurată de Cărbunele Vegetal. Efect spectaculos pentru un volum XXL ultra negru al genelor, fără parabeni și fără parfum, testat sub control oftalmologic.

Îngrijirea delicată a tenului sensibil

În vacanțe, tenul poate suferi din cauza modificării factorilor de mediu. Cu noua Cremă demachiantă din gama Sensitive Végétal Yves Rocher, îngrijirea tenului sensibil devine mai ușoară.

O textură onctuoasă fără sulfați, cu efect non-spumant, ce permite curățarea tenului cu apă, protejând în același timp integritatea pielii sensibile.

Originară din Madagascar, planta Sigesbeckia Orientalis este binecunoscută pentru proprietățile sale calmante. Cercetătorii Yves Rocher au integrat extractul din frunzele acestei plante în formula noii Creme demachiante pentru tenul sensibil.

Testată sub control dermatologic, oftalmologic și alergologic. Fără parfum, alcool, coloranți, uleiuri minerale și parabeni. Conține peste 93% ingrediente de origine naturală.

Acționează în timpul somnului pentru un păr reparat și fortificat de dimineață

Păr fragilizat, lipsit de vitalitate? Găsește soluția cu Crema de noapte pentru părul uscat. Un veritabil concentrat de îngrijire ce acționează în timpul somnului pentru a-i oferi părului 8 ore de reparare*. Dimineața, părul deteriorat este vizibil reparat și de 20 de ori mai rezistent*. Textura sa onctuoasă nu îngrașă părul și nu lasă urme pe pernă. Conține ulei de Jojoba obținut printr-un procedeu 100% natural. Formulă testată sub control dermatologic. Conține peste 96% ingrediente de origine naturală. Fără silicon, coloranți și parabeni. *Test instrumental

Descoperă noutățile verii în magazinele Yves Rocher și pe site-ul internet www.yves-rocher.ro

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA