Kourtney Kardashian explică de ce nu mai locuiește cu soțul Travis Barker. Totuși, sunt vecini!

5 octombrie, 2022
kourtney hardashian nunta 1 jpg

Interesantă înțelegere între cei doi soți, care s-au căsătorit de puțin timp. Au găsit o formulă de a conviețui ”fără obstacole.”

Știm că există soți care au dormitoare separate, dar case separate? Asta este ceva inedit. Și nu, nu fiindcă ar avea ceva de împărțit. Sunt la fel de îndrăgostiți și acum. Doar că amândoi au copii din căsnicii anterioare și s-au gândit că asta ar fi formula ideală ca toată lumea să fie fericită.

Pare un vis pentru mulți domni, nu-i așa? Când nu are posibilități pentru o a doua casă, bărbatul obișnuit merge la pescuit.

Travis Barker stă însă liniștit, în altă casă, dar pe aceeași stradă. Măcar sunt vecini, să nu zică nimic niciun răutăcios.

Kourtney Kardashian s-a căsătorit în luna mai cu basistul celebrei trupe rock Blink-182. Ea are 43 de ani, Travis e cu trei ani mai mare.

Au avut două nunți: una rapidă, la capelă, cu doar câțiva martori și una cu mare fast în Italia, probabil nunta visurilor sale.

”Încă suntem în căutare de formule pentru a sta liniștiți cu copiii lângă noi. Încercăm, testăm diverse variante.”, a mai spus Kourtney Kardashian.

Misterul se explică, întrucât bruneta a mărturisit că încă doarme cu fetița ei de 10 ani, Penelope.

Diva pune copiii pe primul plan și nu vrea să le creeze vreun disconfort.

În plus, și pasiunea dintre cei doi soți poate că e mai mare în felul acesta. ”Deocamdată, ne e bine. În fiecare duminică servim cina în familie, cu toții. Toții copiii și noi, în casa lui Travis.”, a dezvăluit Kourtney Kardashian în cadrul podcastului ”Dear Media's Not Skinny, Not Fat”, de marți.

Kourtney are trei copii cu fostul soț Scott Disick: Mason, 12 ani, Penelope, 10 ani, și Reign, 7 ani. Travis are doi copii cu fosta soție Shanna Moakler: Landon, de 18 ani, și Alabama, de 16.

Soții ”lucrează” de ceva vreme la un bebe și au apelat inclusiv la fertilizare in vitro, dar deocamdată dorința nu s-a împlinit.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg