Kristen Stewart, în picioarele goale pe covorul roșu la Cannes. Ce s-a întâmplat?

Știm că este o nonconformistă, așa că nu ne mai miră extravaganțele sale. Totuși, ce s-a întâmplat la Festivalul de Film de la Cannes de a ajuns să defileze pe covorul roșu în picioarele goale, în rochie de gală?

Așa a apărut pe covorul roșu

La premiera filmului ”Blackkklansman”, Kristen Stewart încălțase o pereche de Christian Louboutin superbă, care, însă, i-a dat bătăi de cap. La un moment dat, în timp ce defila pe covorul roșu, actrița rebelă s-a descălțat și și-a purtat pantofii în mână.

S-a descălțat la un moment dat

Pesemne, aceștia nu erau tocmai confortabili, motiv pentru care actrița a scăpat de ei. Anterior, actrița vorbise despre standardele nerealiste de la Hollywood, conform cărora actrițele trebuie să fie întotdeauna aranjate și pe tocuri, pe când bărbații se pot prezenta oricum în lumina reflectoarelor. „Nu poți să-mi ceri mie să fac ceva, dacă bărbaților nu li se cere. Dacă tot defilez în outfit de gală, măcar să mi se dea voie să port fie tocuri, fie pantofi fără toc”, a declarat Kristen într-un interviu acordat celor de la Marie Claire, acum mai multă vreme.

foto: GettyImages

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA