Kylie Jenner, o nouă operație estetică. Nu mai arată așa!

Mezina familiei Kardashian-Jenner are plăcerile ei vinovate! Cum nu are vreun job real sau vreo pregătire pentru vreo profesie anume, Kylie n-a avut încotro decât să devină star. Avându-le model pe surorile ei mai mare, care au devenit celebre fie grație vreunui filmuleț porno, fie grație nenumăratelor operații estetice, Kylie a decis că e ”safe” să le calce pe urme și să se îmbogățească.

Acum câțiva ani vs. acum câteva luni

Zis și făcut! Kylie se mândrește acum cu o linie de cosmetice care îi poartă numele, dar și cu tot felul de colaborări avantajoase cu diferite branduri, dobândite, evident, grație aspectului ei fizic. Vă închipuiți, așadar, cât de mult contează look-ul ei, din moment ce acesta îi umple conturile zi de zi. Poate așa se explică de ce Kylie a călcat din nou pragul doctorului estetician, pentru a-și mări, ÎNCĂ O DATĂ, buzele.

Așa arată acum Kylie Jenner

Da, Kylie a revenit la doctorul estetician pentru o mărire a buzelor, iar rezultatul e fix așa cum vă așteptați – nenatural și ciudat. Paparazzi au surprins-o pe mezină prin Los Angeles, la câteva momente după intervenția respectivă, așadar se poate observa cât se poate de clar efectul injecției cu botox.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA