La 49 de ani, Pamela Anderson le face concurență tinerelor din noul „Baywatch”

În vârstă de 49 de ani, fosta bombă sexy în costum de baie roșu din „Baywatch” începe să ne impresioneze cu un look simplu, renunțând la artificiile precum machiajul excesiv sau blondul pui cu multe extensii. De ceva vreme, Pamela este mai mereu la extreme. Ba apare într-o ținută odioasă, criticată de toți, ba ne uimește și echilibrează balanța.

A renunțat la machiajul strident și acum este o „prințesă”.

Iată că de data aceasta, actrița a fost super chic și nu avem cum să nu o lăudăm, căci le-a eclipsat pe toate domnișoarele mult mai tinere de pe covorul roșu la Global Gift Gala din Paris. Este renumită pentru formele sale voluptoase, iar Pamela, la 49 de ani, a reaprins flacăra în inimile multor bărbați cu cele mai recente două apariții ale sale. Ultima, de ieri seară, de la un eveniment care s-a desfășurat la Four Seasons Hotel George V din Paris a fost de-a dreptul remarcabilă. Pamela a apelat din nou la sex-appeal-ul său de care este perfect conștientă și a demonstrat că este din nou demnă de o apariție în noul „Baywatch”, îmbrăcând un compleu alb imaculat foarte modern.

Ținuta purtată de Pamela a fost extrem de apreciată.

A înlocuit pentru o seară rochiile mulate, sau cu un decolteu generos, cu o fustă trei sferturi amplă și o jachetă simplă, captând privirile prin decența outfitului. Pamela a arătat ca o Alba ca Zăpada modernă, combinând fusta cu pliuri cu o jachetă scurtă cu franjuri pe mânecă, pe sub care nu a purtat nimic. Și ca toată ținuta să fie și mai dramatică, a optat pentru o pereche de sandale ivory cu barete și cercei prețioși, reducând machiajul la minimum.

Noul look o prinde de excepție.

Se vede cu ochiul liber că Pamela a mai îmbătrânit puțin, dar încă se ține bine pentru vârsta pe care o are, mai ales că noul look, mult mai natural, o avantajează. Probabil și-a dat și ea seama că machiajul strident, genele false, bronzul excesiv și extensiile de păr o fac să pară și mai în vârstă și a renunțat la aceste accesorii inutile.

A fost senzația serii în această rochie cu paiete aurii.

Ca să fie totul și mai picant, weekend-ul trecut Pamela a participat și ea la premiera noului film „Baywatch”, eveniment care a avut loc în Miami, Florida, iar apariția sa a fost de nota 10. Diva s-a strecurat pe covorul roșu într-o rochie lungă  perfect croită pe corpul său. Outfitul prețios, care a acoperit totul în afară de decolteul frumos, a fost senzația serii, mai ales că Pamela a renunțat la orice fel de accesoriu și aproape în totalitate la machiaj pentru ca această rochie să fie punctul de interes.

Foto: Getty, Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA