La 51 de ani, Halle Berry a fost revelația serii la TIFF. Toată lumea s-a uitat la decolteul său impresionant

Are 51 de ani și arată excepțional, dar nu are noroc în dragoste. Ieri, Halle Berry a decis să atragă toate privirile la Festivalul de film de la Toronto și i-a ieșit de minune. Îmbrăcată într-o salopetă mulată și cu o coafură extravagantă, a furat toate privirile pe covorul roșu. Iar ochii bărbaților au fost ațintiți asupra unui detaliu – decolteul impresionant al actriței. Halle nu a purtat sutien și a îmbrăcat cea mai frumoasă salopetă cu cel mai sexy top semitransparent.

Cel mai impresionant decolteu de la TIFF.

Halle Berry, o femei singură, mamă a doi copii, și-a făcut apariția în Canada pentru premiera noului film, „Kings”. În ciuda faptului că a trecut de 50 de ani, încă demonstrează că este una dintre cele mai atrăgătoare și mai energice dive din Cetatea Filmului.

Halle a purtat o salopetă mulată cu accent pe sânii săi fermi.

Iar decolteul adânc care i-a evidențiat sânii naturali  nu a fost singurul detaliu care a atras atenția. Dacă vâ gândiți la bijuterii, ei bine, nici ele nu au fost punctul de atracție, coafura sofisticată a sa aducând după sine numerase laude. Actrița câștigătoare de Oscar și-a strâns părul într-o coadă de cal împletită, evidențiindu-și trăsăturile frumoase.

Punctul de interes a fost, așa cum vă puteți imagina, decolteul în V.

Este adăvarat că Halle nu dezamăgește niciodată și știe exact ce și când să poarte pentru a se pune în valoare. Cea mai recentă apariție a fost una impresionantă pentru care a fost îndelung felicitată.

With my Kings 🤴🏽🤴🏾🤴🏿#KingsMovie #TIFF17

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Foto: Instagram, Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA