La 51 de ani, se reinventează! Uite cum a slăbit Iuliana Marciuc

1 noiembrie, 2018
1 iuliana marciuc bodyshape 3 jpg jpeg

Vedeta TVR e în plin proces de transformare şi urmează un program de 6 săptămâni care îi remodelează silueta.

Iuliana Marciuc a găsit motivaţia necesară să facă o mare schimbare în stilul său de viaţă şi, la vârsta de 51 de ani, a intrat în programul special de slăbit 6 Week Challenge, de la Bodyshape Transformation Center. Scopul este de a da jos cel puţin 6 kilograme în şase săptămâni, să piardă centimetri în circumferinţa taliei şi a şoldurilor şi să ajungă la o formă fizică dorită în doar şase săptămâni.

Targetul pare imposibil de atins în atat de scurt timp şi ţinând cont că modificările fizice sunt din ce în ce mai anevoiase odată cu înaintarea în vârstă.

Cu toate acestea, vedeta s-a ambiţionat să respecte programul celor 3 sesiuni de antrenament săptămânale de la Bodyshape şi recomandările nutriţionale ale specialiştilor de la centrul de transformare, astfel că, după doar câteva săptămâni, a reuşit să slăbească 4 kilograme, 10 cm în circumferinţa şoldurilor şi 9 cm în talie. În plus, noul stil de viaţă dinamic i-a dat vârsta metabolică înapoi cu 3 ani.

“Este extraordinar să poţi avea, cel puţin de trei ori pe săptămână, un timp doar pentru tine şi recomand asta oricărei femei. Barbaţii se iubesc mult mai mult pe ei şi aşa se face că îşi şi găsesc întotdeauna timp pentru ei, pentru sala de forţă, vânătoare, fotbal, bere cu prietenii, pasiuni diferite de la caz la caz. Noi, de ce nu? Am învăţat în aceste săptămâni să mă iubesc mai mult şi m-au ajutat, culmea, bărbaţii. Antrenorii de fitness, dar şi trainerii în nutriţie de la Bodyshape, iar transformarea este totală. Şi nu contează neapărat kilogramele pierdute ci starea de spirit, mobilitatea, hidratarea. Evident, nu am de gând să mă opresc aici”, declară Iuliana Marciuc. 

image

Irina Alionte, fondatoarea Bodyshape, se declară impresionată de ambiţia vedetei şi de rezultatele obţinute de aceasta. 

Iuliana este un model de ambiţie şi determinare pentru toate femeile în ciuda faptului că are un program super aglomerat, cu o carieră de succes, copil, viaţă de familie. Reuşeşte să îşi facă timp şi pentru mersul la sală, respectă cele trei antrenamente săptămânale de câte 45 de minute, iar acest lucru se vede în rezultatele obţinute. E nelipsită de la antrenamente, mereu cu zâmbetul pe buze, optimistă şi energică de la începutul până la sfârşitul sesiunii”, mărturiseşte Irina Alionte. 

Bodyshape Transformation Center este centrul de transformare din Bucureşti frecventat şi de alte vedete din showbiz precum Andreea Marin, Cătălin Măruţă şi Carmen Negoiţă

În acest mod au reuşit să slăbească mii de oameni, mulţi dintre aceştia nefăcând până în acel moment mai deloc mişcare. Aceştia au ajuns chiar să aibă pătrăţele pe abdomen şi au prins drag de a face mişcare. 

Programul 6 Week Challenge presupune: 

• 18 antrenamente distractive de grup (3 x 45 min/săptămână)

• Plan alimentar gustos şi uşor de ţinut

• Seminar de nutriţie 

• Seminar de mâncat emoţional

• Acces la grupul privat de susţinere 

• Acces la idei de reţete sănătoase 

• 2 evaluări ale compoziţiei corporale 

• Ieşiri şi petreceri în comunitatea Bodyshaperilor

Pentru acest modul se poate aplica pe pe www.bodyshapetransformation.com. Cei care reuşesc să atingă  targetul de a slăbi 6 kilograme în 6 săptămâni primesc gratuit un nou modul 6 Week Challenge pentru a continua transformarea sau pentru a se menţine.Recente pe Ok! Magazine

melania medeleanu5 jpg
spears2 profimedia jpg
balan andree jpg
Jo Instagram 1 PNG
Rona Hartner jpg
swank8 jpg
Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg