La 58 de ani, Nicolas Cage este din nou tată, de data aceasta de fată

8 septembrie, 2022

Cea de-a cincea soţie a starului hollywoodian, care are doar jumătate din vârsta lui, tocmai a adus pe lume o fetiţă.

nicolas cage

Nicolas Cage are motive să sărbătorească! Noua lui soţie, Riko Shibata, tocmai l-a făcut a treia oară tată. Tânăra în vârstă de 29 de ani tocmai a născut în Los Angeles o fetiţă sănătoasă, care a primit numele August Francesca Coppola Cage - deşi, iniţial, părinţii se gândeau s-o numească Lennon Augie, ca un tribut adus ambelor familii, Beatles şi Cage.   

La ei 58 de ani ai săi, am spune că Nicolas Cage a întâlnit femeia care să-l "cuminţească", mai cu seamă că Riko era deja însărcinată când s-au căsătorit, pe 16 februarie, la Las Vegas. Iar vestea că vor devenit părinţi au dat-o încă din ianuarie.

Născută la Kyoto, japoneza Riko Shibata este o figură cunoscută în media niponă şi o antreprenoare de succes, reuşind să strângă o avere de aproape 2 milioane de dolari. Pe actorul Nicolas Cage l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni şi, după o relaţie mai mult la distanţă, impusă mai mult de pandemie, Riko a fost cerută în căsătorie de Nicolas... pe FaceTime, în timpul programului radio al lui Mark Coppola, fratele lui. Iar inelul de logodnă din aur "negru" şi cu diamant negru a ajuns la ea... prin curier.

detaliu1 Nicolas Cage, Riko Shibata profimedia 0681894250 copy jpg

Nicolas Cage mai are doi copii, însă ambii sunt băieţi: Weston Coppola Cage, în vârstă de 31 de ani, din relația cu actrița Christina Fulton, și Kal-El Coppola Cage, în vârstă de 16 ani, născut în timpul mariajului său cu Alice Kim.

Întrebat, cu câteva luni în urmă, cum se simte acum, când va fi tată de fată, actorul a spus: "Sunt încântat. Va fi cea mai mare aventură din viața mea. Mă bucur să fiu din nou tată și îmi iau în serios îndatoririle de părinte. Şi mi-a lipsit asta, să văd cum un copil descoperă diverse lucruri pentru prima oară".

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg