La 80 de ani, Mioara Roman suferă de Parkinson: "Nu poate să-şi folosească o mână"

5 ianuarie, 2021
3 oana roman si mioara roman 1 jpg jpeg

Cu lacrimi în ochi, Oana Roman a povestit prin ce trece mama ei la 80 de ani. Vedeta îi este mereu alături, o sprijină!

Mioara Roman a fost o prezenţă destul de discretă în ultima vreme. Dacă pe Oana Roman o vedeam des în emisiunile televizate, Mioara Roman îşi privea fiica la tv, de acasă, din vila în care locuiesc împreună de ceva vreme. Acum, Oana Roman s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume şi a dezvăluit că mama sa suferă de maladia Parkinson, boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente şi progresive a neuronilor.

Vedeta a precizat printre lacrimi că mama ei nu îşi mai poate mişca o mână, dar şi că tatăl ei, Petre Roman, chiar dacă are o altă familie, a sunat-o pentru a-i sări în ajutor.: "Mama nu se bagă în viaţa mea. Familia mea este cea mai grea povara pe care o duc. Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă.

Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! E greu, nu eşti pregătit! Tata ştie, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuţie cu Marius. Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată", a povestit Oana în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D. 

1 oana roman si mioara roman 2 jpg jpeg

Mioara Roman a fost profesoară de limba arabă

53 de ani de muncă, o carieră impresionantă. Mama Oanei Roman a fost profesoară de limba arabă. Ea declara la un moment dat:

"Eu am fost ceea ce se numeşte o femeie de carieră. Am făcut şi copii mai târzior. Pe Oana am facut-o la 36 de ani. Noi am prins anii ’60, nişte ani buni. Adică flower-power şi tot ce vrei. Umblam în blugi la facultate. Sunt trecută prin prea multe ca să mă mai gândesc că am sau nu am atâţia ani. Nu-mi doresc decât să fiu sănătoasă şi întreagă, totuşi, peste un an fac 80. N-am eu probleme cu vârsta, nu am avut niciodată. Vârsta câteodată e pretext şi câteodată este avantaj", a precizat Mioara Roman acum un an de zile.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg