La Bucureşti Mall iubeşti în fiecare zi!

12 februarie, 2014

Fiecare zi reprezintă o ocazie unică de a ne împărtăşi iubirea. Mai aproape de cei dragi, mai buni, mai calzi, mai deschisi. În luna februarie, cel mai cunoscut şi iubit mall din capitală celebrează iubirea în fiecare zi şi îşi asteaptă

Fiecare zi reprezintă o ocazie unică de a ne împărtăşi iubirea. Mai aproape de cei dragi, mai buni, mai calzi, mai deschisi. În luna februarie, cel mai cunoscut şi iubit mall din capitală celebrează iubirea în fiecare zi şi îşi asteaptă clienţii cu cele mai inedite activităţi, surprize şi numeroase premii.

În luna iubirii, Bucureşti Mall a pregătit pentru clienţii săi weekend-uri speciale, în care shopping-ul se va transforma în adevarate sesiuni de răsfăt.

Astfel, în weekend-ul 7-8 februarie, au fost desfăşurate activităţi distractive pentru indrăgostiţii care şi-au testat îndemânarea la aruncările cu mingea. Tot atunci, a fost pus la dispoziţie pentru iubăreţi panoul “Vreau să-ţi spun cât te iubesc!”, unde fiecare a putut să-şi declare iubirea pentru persoana dragă.

Sfârşitul săptămânii următoare, mai exact zilele de 14, 15 si 16 februarie, va fi intens sărbătorit cu voie bună şi relaxare.

Pe 14 se vor simţi fiorii iubirii pe ritmuri de jazz.Bucureşti Mall a pregătit pentru vizitatori un concert de jazz care cu siguranţă va aduce în inimile romanticilor clipe memorabile. Ziua de 15 poate fi o zi specială pentru indrăgostiţi, dacă vor alege să o înceapă cu o doză de umor. Aşadar, pentru curioşii care vor dori să afle cum vor arăta împreună peste 20 de ani, ne-am pregătit pe măsură! Caricaturistul nostru îi va surprinde pe cei mai îndrăzneţi cu portrete nostime, care mai târziu vor aduce zâmbete şi nostalgie pe chipul fiecăruia.

Mai mult, tot în această zi, am pregătit un concert susţinut de grupul Contrapunct, iar Astro Love dezvăluie cuplurilor amănunte cu privire la evoluţia şi trăinicia relaţiilor. De asemenea, în data de 16 invităm pe toată lumea la dans în cadrul unui show demonstrativ “Mondodance”. Pe toată durata weekendului15- 16 februarie, panoul “Vreau să-ţi spun cât te iubesc!” şi “Astro Love” vor rămâne de ajutor pentru a dezvălui cele mai sincere şi puternice sentimente, dar şi detalii despre ceea ce poate rezerva viitorul.

În plus, pe langă activităţile pe care le-a pregătit în aceste zile speciale, până pe 16 februarie, Bucureşti Mall îi asteaptă cu drag la Târgul Îndrăgostiţilor pe toţi cei care iubesc şi se lasă iubiţi.

Şi pentru că dragostea merge mână în mână cu romantismul, ce poate fi mai potrivit decât să o traiesti la Paris, în oraşul iubirii? Sfârşitul lunii februarie aduce pentru doi dintre cei mai norocoşi participanţi la activităţile organizate de Bucureşti Mall, un weekend de vis în oraşul îndrăgostiţilor.Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg