La ce a renunțat Monica Anghel pentru a-și păstra silueta. Cum a fentat artista mesele îmbelșugate de Paște
Monica Anghel a reușit de câțiva ani să se reinventeze. În 2021, artista a schimbat prefixul, a făcut 50 de ani.
Și este mai vioaie și mai plină de viață ca niciodată. Și foarte grijulie la siluetă, fiindcă întotdeauna menținerea este mai dificilă decât slăbirea în sine. Iar menținerea nu poate fi eficientă decât atunci când devine un stil de viață.
Monica Anghel a înțeles asta foarte bine și reușește cu succes să-și păstreze silueta suplă, în ciuda faptului că s-a luptat cu kilogramele în plus toată viața.
Celebra cântăreață a dezvăluit Wowbiz.ro că întreaga sa familie este acum preocupată de aspectele vieții sănătoase. Și adoră să-și petreacă timpul în aer liber, să facă diverse activități și să nu fie deloc statici.
Monica a mărturisit că unul dintre secretele sale este să nu se atingă de băuturi alcoolice. Căci, spune ea, alcoolul face poftă de mâncare și nu dorește asta. De când a pornit-o pe calea atenției pentru sănătate, Monica a scos alcoolul din meniu și spune că ultima oară când a servit o băutură alcoolică a fost când a ciocnit un pahar de Anul Nou.
Îndrăgita solistă simte recunoștință și bucurie de a trăi în liniște și pace, alături de o familie iubitoare. Transformarea artistei este uimitoare și o adevărată sursă de inspirație. Vedeta nu spune nu nici procedurilor estetice: ”Înaintăm în vârstă cu eleganță,echilibru și rafinament”, explică diva imaginile cu ea de la cabinetul unui cunoscut medic estetician, alături de care se fotografiază ocazional.
Sunt câțiva ani buni de când Monica a scăpat de surplusul de kilograme, iar ea a detaliat la vremea respectivă că recomandă un set de analize preliminar pentru toate persoanele care vor să piardă în greutate, mișcare, ambiție și un regim disociat. ”Am reusit sa pierd 20 de kilograme in 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mancam carne, inclusiv mezeluri, organe si tocatura - fara orez. Urmatoarele trei zile erau dedicate legumelor si fructelor... si aici era permis orice in afara de orez, mazare, fasole verde, cartofi, banane, seminte, fistic, pere, struguri si fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smantana. Chiar si cand mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de branza.
Am reusit sa scap de 20 de kilograme... e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar in primele doua saptamani, iar dupa aceea nu am mai dat jos nimic timp de o luna. Ma frustra putin ideea, insa stiam de la sotul meu ca asa se intampla - dupa o slabire brusca se petrece una treptata. Chiar si organismul se obisnuieste cu un anumit regim de alimentatie si nu mai reactioneaza asa surprins.
Nu am avut nici un gen de probleme... m-am simtit excelent, atat fizic, cat si psihic, si am avut o energie de invidiat. Nu pot sa spun ca am suferit in mod deosebit. Daca aveam pofta de ceva dulce mancam batoane fara zahar in orice zi si chiar bomboane... cu zaharina e voie. In rest, am respectat regimul. Daca era ziua branzeturilor, nu mancam altceva.
Acum incerc numai sa ma mentin la greutatea actuala. Evit in continuare cartofii, orezul, dulciurile... nu mai fac excese de nici un gen... Numai daca sunt suparata sau deprimata tind sa mananc mai mult decat de obicei”, a detaliat Monica Anghel pentru forummamici.ro, când slăbirea sa devenise evidentă.