Lady Gaga, fără lenjerie intimă pe covorul roșu! A riscat, dar a câștigat?

Ce nu face o artistă pentru o apariție fără cusur? Cu siguranță, poate renunța la a purta lenjerie intimă, dacă rochia cere acest lucru. Asta a făcut și Lady Gaga, pentru o apariție reușită la… o cină în Milano!

Lady Gaga a avut o apariție de neuitat

După atâtea probleme de sănătate cu care s-a confruntat anul trecut, Lady Gaga pare să-și revenit. Și-a reluat turneul european muzical  și chiar aparițiile publice. Aseară, artista de 31 de ani a fost văzută la intrarea într-un restaurant pretențios din Milano.

Fără lenjerie intimă!

Extravagantă cum o știm, pentru o simplă cină, Lady Gaga a ales să poarte o rochie de seară, din catifea roșie, care prezenta decupaje îndrăznețe, lăsându-i la vedere silueta perfectă. De altfel, grație acestui ”amănunt” am putut sesiza că artista nu purta nici lenjerie intimă, pentru a nu strica – cel mai probabil – efctul vizual creat de acele decupaje în zona coapselor.

Ce-i drept, artista chiar și-a făcut o intrare de zile mari cu această rochie. Nu știm cine a creat-o, dar e clar că i-a venit ca turnată, Lady Gaga bucurându-se de o siluetă ca trasă prin inel, bine tonifiată. Nouă ne place, vouă?

Foto: SplashNews

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA