Lady Gaga, în piele neagră din cap și până-n picioare. Iată-i outfitul!

Citeste tot despre:

,

A fi o artistă de talie internațională nu presupune doar calități vocale remarcabile. Și prezența scenică, prin asta însemnând coregrafie și vestimentație, trebuie să fie pe măsură. Ba chiar, și-n timpul liber, aparițiile unui artist n-ar trebui să fie neglijente. Lady Gaga este conștientă de toate cele mai sus, motiv pentru care, de-a lungul anilor, s-a impus drept una dintre cele mai de succes și lăudate artiste internaționale.

Drept dovadă a implicării ei stau mărturie nenumărate outfituri excentrice, demne de o artistă de talia ei. Ieri, de exemplu, Lady Gaga se afla în New York pentru niște apariții televizate și câteva evenimente sociale. Paparazzi au surprins-o într-o pauză, în timp ce se îndrepta spre o întrunire. Outfitul purtat? Unul spectaculos, din piele neagră, deși temperaturile la orele amiezii erau destul de ridicate.

Artista a apărut îmbrăcată din piele neagră din cap până în picioare, demonstrând că îi pasă de toate aparițiile ei, fie ele filmate ori nu. Își accesorizase outfitul cu o pălărie din piele neagră, o geantă asortată și ochelari de soare. Spectaculos, nu?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA