Larisa Iordache, încă o lovitură! Gimnasta s-a despărțit de iubit

26 septembrie, 2022
larisa31 jpg

Problemele par să nu se mai termine pentru Larisa Iordache. A suferit șapte operații la picior, și-a pierdut mama, iar acum s-a despărțit și de iubit. Gimnasta spune însă că decizia i-a aparținut și nu a intervenit o a treia persoană în relația lor.

"Gluma s-a transformat în ceva serios, dar sunt bine acum. Sunt de ceva vreme singură și îmi e ok. Sper din suflet să cunosc alți oameni, să am o relație serioasă, pentru că sunt un om serios. Îmi doresc ceva de durată și, de ce nu, să fac următorii pași în sensul ăsta", a spus Larisa Iordache la Antena Stars.

"Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg și nu mai sunt pe aceeași undă, cred că maturitatea trebuie să își facă apariția. Îmi doresc o familie frumoasă, îmi doresc să am lângă mine un om pe care să mă pot baza, care se poate baza pe mine și să ne susținem în absolut orice fel de moment. Nu mai eram noi pe aceeași undă, așa că am hotărât să ne despărțim de comun acord, pentru că așa era cel mai bine", a mai spus gimnasta.

Vedeta neagă că în relația lor ar fi intervenit trădarea.

"Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Am fost corecți de la început, am spus că atunci când va exista un moment în care unul dintre noi o să se uite la altcineva să spunem. Nu s-a întâmplat așa ceva, din fericire, doar că s-a rupt undeva. Nu mai era acea iubire, nu mai eram compatibili", a mai spus Larisa.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg