Larisa Iordache, încă o lovitură! Gimnasta s-a despărțit de iubit

26 septembrie, 2022
larisa31 jpg

Problemele par să nu se mai termine pentru Larisa Iordache. A suferit șapte operații la picior, și-a pierdut mama, iar acum s-a despărțit și de iubit. Gimnasta spune însă că decizia i-a aparținut și nu a intervenit o a treia persoană în relația lor.

"Gluma s-a transformat în ceva serios, dar sunt bine acum. Sunt de ceva vreme singură și îmi e ok. Sper din suflet să cunosc alți oameni, să am o relație serioasă, pentru că sunt un om serios. Îmi doresc ceva de durată și, de ce nu, să fac următorii pași în sensul ăsta", a spus Larisa Iordache la Antena Stars.

"Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg și nu mai sunt pe aceeași undă, cred că maturitatea trebuie să își facă apariția. Îmi doresc o familie frumoasă, îmi doresc să am lângă mine un om pe care să mă pot baza, care se poate baza pe mine și să ne susținem în absolut orice fel de moment. Nu mai eram noi pe aceeași undă, așa că am hotărât să ne despărțim de comun acord, pentru că așa era cel mai bine", a mai spus gimnasta.

Vedeta neagă că în relația lor ar fi intervenit trădarea.

"Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Am fost corecți de la început, am spus că atunci când va exista un moment în care unul dintre noi o să se uite la altcineva să spunem. Nu s-a întâmplat așa ceva, din fericire, doar că s-a rupt undeva. Nu mai era acea iubire, nu mai eram compatibili", a mai spus Larisa.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg