Laura Cosoi, Dana Rogoz și Andreea Raicu au strălucit pe covorul roșu de la Cannes 2017

A început de doar două zile și o mulțime de celebrități și-au făcut apariția la cel mai așteptat festival al anului care premiază cinematografia. Trei dintre vedetele autohtone au defilat cu grație, ieri seara, pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, un eveniment în cadrul căruia își dau întâlnire o mulțime de staruri, de la Hollywood și nu numai, de la actori celebri, la modele și cântărețe.

Au radiat de frumusețe pe covorul roșu de la Cannes.

Așa că actrițele Dana Rogoz și Laura Cosoi, alături de vedeta de televiziune Andreea Raicu au pășit aseară în ținute elegante la Cannes. Și cum un asemenea eveniment trebuia să fie imortalizat, cele trei românce s-au fotografiat pe covorul roșu, în ținute de-a dreptul fabuloase. Au fost extrem de frumoase, concurând cu marile dive de la Hollywood în ceea ce privește look-ul și atitudinea. Laura, Andreea și Dana au optat pentru rochii lungi, dar complet diferite, atât ca model, cât și din punct de vedere cromatic.

Dana a ales să poarte o rochie într-o culoare puternică, care făcea contrast cu covorul roșu.

Dana Rogoz a optat pentru o rochie de tip clasic cu corset și fustă cu câteva pliuri în față. Rochia din tafta, în culoarea anului, verde greenery, creația desigenrului Ludmila Corlățeanu s-a potrivit perfect cu tunsoarea pixie.

Andreea Raicu a mizat pe dantelă transparentă într-o ținută all-black.

Andreea Raicu a ales să poarte negru, o superbă rochie lungă cu insperții de dantelă fină, accesorizată în talie cu o curea. Ținuta, creația designerului Maria Lucia Hohan, a fost extrem de sexy, potrivită pentru stilul și silueta Andreei.

Laura a ales o rochie cu trenă, foarte prețioasă.

Laura Cosoi, însă, a mizat pe alb, purtând o rochie foarte chic dintr-un material brodat, cu trenă, care a arătat spectaculos pe covorul roșu. Rochia, creație Stephan Pelger, cu mânecă bufantă, de inspirație retro, i-a pus decolteul în evidență.

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA