Laura Cosoi este însărcinată cu al patrulea copil! Ce reacție adorabilă a avut prietena ei, Adela Popescu

3 ianuarie, 2024

Este o perioadă foarte intensă și emoțională pentru Laura Cosoi, care trăiește un adevărat carusel de evenimente. Recent, și-a pierdut mama, cu câteva zile înainte să dea marea veste!

cub laura cosoi png

Actrița, care și-a sărbătorit și ziua de naștere pe 2 ianuarie, a ales să facă marele anunț prietenilor săi din social media, care i-au dat și forță să treacă peste marea pierdere, a mamei sale, înainte de Anul Nou.

Întâi, Laura Cosoi a făcut o postare emoționantă despre cum va fi să își celebreze ziua de naștere pentru prima dată, orfană de ambii părinți: 

”Maine va fi ziua mea de nastere. Au trecut 42 de ani. Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putinta. Am luptat cu dorul cumplit dupa tata, sa o salvez pe mama si sa gasesc o solutie cum sa fac sa nu innebunesc de durere ca a plecat de pe lumea asta tinandu-ne de mana.

Nimeni si nimic nu te pregateste pentru socul despartirii de parinti. Au fost momente cand simteam ca nu mai pot trage aer in piept, atat era de dureroasa realitatea.

In acesti 3 ani, am incercat sa supravietuiesc vietii mele separat, drept mama pentru fetite, sotie pentru Cosmin, dedicandu-ma proiectelor profesionale, laturii sociale.

Maine va fi prima aniversare fara parintii mei, primul an in care nu mai sunt copilul nimanui. Nu ma mai suna parintii sa ma felicite, nu ma mai imbratiseaza, nu ma mai fac sa ma simt cel mai special om de pe pamant, asa cum ma simteam de fiecare data. Dar i-am avut 42 de ani alaturi de mine. Si am fost norocoasa ca m-am simtit, inainte de toate, foarte iubita. Sunt, asadar, binecuvantata ca i-am avut langa mine, ca am putut sa impartasesc cu ei cele mai frumoase si importante etape ale vietii mele, ca m-au invatat sa fiu Om inainte de toate!

Le sunt recunoscatoare ca mi-au dat multa libertate, ca mi-au dat incredere sa pot face alegeri intelepte, sa imi asum decizii importante, sa fiu un om responsabil si le cer iertare daca le-am gresit.

Dar mai presus de toate insa, le multumesc ca mi-au daruit-o pe Alina, fara de care viata mea sigur nu ar fi fost la fel de implinita!

Dragi parinti, prin noi, cei ramasi, viata voastra merge mai departe, caci intotdeauna am spus ca suntem nemuritori prin copiii nostri.

Va multumesc ca mi-ati dat sansa la viata asta minunata pentru care voi v-ati bucurat si ati luptat pana in ultima clipa. Promit sa o traiesc din plin, cu bunatatea, in iubire si credinta asa cum m-ati crescut!

Privesc fetele si imi dau seama ca nu exista zi in care sa nu zaresc in ele parti din voi. Ele imi alina dorul, imbratisarile lor imi sterg lacrimile, iar glascioarele vesele imi umplu sufletul de viitor!

Mami si tati, va multumesc ca m-ati iubit si ca mi-ati oferit o viata cu adevarat fericita!

Va pretuiesc si va iubesc pentru totdeauna !”, a notat Laura Cosoi în prima zi a anului.

Iar ieri, pe 2 ianuarie, chiar de ziua sa, a făcut marele anunț: ”Miracolul vieții” și o poză cu ea însărcinată.

Laura Cosoi însărcinată cu al patrulea copil jpg

Vestea i-a luat prin surprindere pe toți prietenii săi, iar Adela Popescu a fost pur și simplu adorabilă, cu al său comentariu: ”Vai, ce presiune pui!”, făcând aluzie la faptul că și ea are trei copii și poate.... va urma al patrulea?

După nenumărate aprecieri și felicitări în online, Laura Cosoi a mărturisit cu emoție: ”Am inima plină! Vă mulțumesc.”

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg