Laurenţiu Duţă, producător muzical la X-Factor

21 decembrie, 2011

Sfârşitul de an l-a prins pe Laurenţiu Duţă implicat în proiectul muzical al Antenei 1, pentru care semnează reorchestrarea şi rearanjarea pieselor alese de concurenţi.

Sfârşitul de an l-a prins pe Laurenţiu Duţă implicat în proiectul muzical al Antenei 1, pentru care semnează reorchestrarea şi rearanjarea pieselor alese de concurenţi.

Totodată, sfărşitul lui 2011 îl găseşte pe Laurenţiu cu un bilanţ foarte bun, printre realizările sale în calitate de compozitor şi producător numarându-se Dony feat Elena – „Hot Girls“, Elena cu „Midnight Sun“, Andreea Bănică cu „Electrified“, piese care au devenit hituri atât în topurile de la noi, cât şi la nivel internaţional.

„Anul acest a fost unul plin pentru mine. În toamna asta, mai ales, am avut un program infernal. Am muncit fără pauză şi fără weekend-uri libere pentru producţiile ce le aveam în plan cu diverşi artişti, dar mai ales pentru rearanjarea pieselor de la X-Factor. Abia acum am reuşit să iau o gură de aer şi am hotărât să lansez oficial noua piesă «Strada fără nume», ce a primit comentarii foarte bune din partea oamenilor de specialitate şi mai ales a publicului“, spune Laurenţiu.

Piesa a intrat deja în playlist-urile posturilor de radio de la noi, iar artistul are în plan pentru prima parte a anului 2012 filmarea unui videoclip de promovare.

Ascultă şi tu aici „Strada fără nume“:

Foto: Cat Music/Media ServicesRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg