Lavinia Pîrva şi-a luat un apartament nou. "Sper s-o conving pe mama să se mute de la Timişoara la Bucureşti!" VIDEO

24 septembrie, 2019
1 lavinia pirva apartament nou 5 jpg jpeg

Anul 2019 e anul marilor schimbări în viaţa artistei. După ce a devenit mămică, soţia lui Ştefan Bănică Jr. a devenit şi proprietara unui apartament de lux în Bucureşti. Cum arată noul ei spaţiu?

Invitată în platoul emisiunii "Teo Show" de la Kanal D, Lavinia Pîrva şi-a prezentat noua achiziţie imobiliară. Şi nu, nu e vorba de necazuri în paradis, aşa cum ar putea comenta cârcotaşii, ci de o investiţie care s-ar putea dovedi utilă pentru familia ei.

"Nu ştiu dacă mă voi muta eu, dar în orice caz am descoperit locul perfect. Fac toate eforturile astea pentru că sper s-o conving pe mama să se mute de la Timişoara la Bucureşti. La ce am găsit, cred că am s-o conving, pentru că nu văd de ce ar spune nu. E perfecţiunea întruchipată, crede Lavinia Pârva, care a făcut turul casei pentru reporterii Kanal D.

Este vorba despre un apartament aflat "într-un bloc spectaculos, pe care eu l-am tot căutat. De o perioadă, de când a venit cel mic, am tot studiat ce se întâmplă în piaţa imobiliară, pentru că mi-am dorit foarte mult să mai achiţionăm un apartament, poate pentru părinţii mei care vin de la Timişoara... habar n-am... Este foarte important să fie şi am găsit acest bloc care, din punctul meu de vedere, este exact ceea ce trebuie raportat calitate/preţ şi sunt foarte încântată."

Locuinţa, care are două camere şi o bucătărie open space, cuplată cu livingul, decorată cu stil, cu accente din lemn sau metal şi cu nuanţe naturale, "este un apartament care are o energie foarte bună. Eu mă simt foarte bine, îmi dă o stare de linişte, dar repet, este un apartament pe care l-am căutat eu foarte mult", a dezvăluit Lavinia Pîrva pentru "Teo Show".

Iată cum arată noul apartament şi ce alte dezvăluiri a mai făcut Lavinia Pîrva la Kanal D.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg