Lecția de stil cu Virgil Ianțu

Prezentator de emisiuni televizate, om de radio, cântăreț și vedetă TV. Un CV impresionant al unui om foarte cool, pentru care aparițiile publice înseamnă mai mult decât două-trei item-uri combinate oricum. Iată ce ne spune Virgil Ianțu despre stilul lui vestimentar!

Virgil Iantu
Virgil are 45 de ani

Care ar fi cele trei item-uri must have pentru această toamnă?

Au început să îmi placă ghetele. De piele întoarsă sau în combinație. Am câteva perechi pe care le voi purta cu plăcere în toamna asta. Must have…fiecare cum simte.

Cum îți alegi ținutele atunci când mergi la un eveniment de zi și la unul de seară? De ce ții cont?

În ambele situatii este important tipul de eveniment la care sunt invitat. Încerc să evit să fiu prea elegant în timpul zilei sau prea casual seara, în general mă interesez cam care e atmosfera și atunci știu ce am de făcut. De exemplu, dacă mergi la un bal sau la o gală, e una, iar dacă mergi la o degustare de vinuri, nu e bine să ai cămașă foarte deschisă la culoare și să fii prea prețios. Cunoscătorii știu de ce!

Cum ți-ai defini stilul vestimentar?

Relaxat.

Cum ți s-a schimbat stilul pe parcursul anilor?

Dupa ce am revăzut câteva fotografii de acum 10-15 ani, sunt fericit să constat că mi l-am schimbat mult. Sunt atent la nou, dar nu mă arunc până nu urmăresc puțin cum se așează lucrurile în timp. Dupa ce lumea se mai obișnuiește puțin și simt că aș putea asimila un anume stil, îl încerc. Sunt destul de precaut în această privință, dar deschis.

Virgil Ianţu şi Alexandru Ciucu
Virgil Ianţu, alături de Alexandru Ciucu

Se întâmplă să ai piese vestimentare la care nu poți renunța, chiar dacă pentru unii ar putea fi demodate?

Nu am obsesii de genul ăsta. Sunt mai tânăr decât par!

Care crezi că este cel mai bine îmbrăcat bărbat de la Hollywood?

O, Doamne, sunt mulți și îmi place să îi urmăresc. Așa învăț și ce e bine, dar și ce nu trebuie să fac niciodată.  Știu că multă lume mă asociază cu Clooney. Da, este elegant, destul de clasic, dar relaxat. După ce lumea mă tot bătea la cap cu el, am observat că îmi place și umorul lui. E fain!

George
Stilul lui Virgil Ianțu este cel mai apropiat de stilul vestimentar al lui George Clooney

Dar din Romania?

Nu sunt un monden, așa că nu știu dacă aș putea emite o părere pertinentă. Dar există în lumea TV, a artei, a sportului, bărbați care știu foarte bine să se îmbrace sau care știu cui să se adreseze pentru a primi sfaturi în acest sens.

Dar cea mai bine îmbrăcată femeie din Cetatea filmului?

Aici sunt pierdut total! Nu mă pricep, nu mă bag. Știu să le sfatuiesc doar pe fetele mele. Acolo, departe, e treaba și mai grea decât acasă.

Care este cel mai cool lucru pe care l-ai făcut ultima vreme?

Hahaha! Este unul foarte cool!!! O să îl aflați în episodul următor…

foto: Getty, Facebook

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA