Legătura surprinzătoare de sânge dintre Michael Douglas și o celebră actriță. Dezvăluire neașteptată

3 aprilie, 2024

Nebănuite sunt căile ... sângelui de familie. Michael Douglas a fost de acord să-și investigheze public arborele genealogic. Este uimitor ce-a aflat.

FotoJetDouglas jpg

Dezvăluirea a fost făcută publică în emisiunea PBS Finding Your Roots (Găsește-ți rădăcinile). Nu este deloc facil să investighezi arborele genealogic și, de multe ori, descoperirile sunt uluitoare.

Printr-o neașteptată răsturnare de situație, Michael Douglas a descoperit cu uimire că are o legătură importantă cu una dintre cele mai sexy actrițe ale lumii. Nu împărtășește doar dragostea pentru cinematografie cu Scarlett Johansson, ci și o remarcabilă uniune familială: mai exact, sunt rude îndepărtate!

Această dezvăluire a fost făcută în emisiunea PBS Finding Your Roots, unde gazda Henry Louis Gates Jr. l-a încântat pe Michael Douglas cu vestea că este înrudit cu Scarlett Johansson: ”sunt veri îndepărtați, prin ADN”.

Uimit de descoperire, starul Basic Instinct în vârstă de 79 de ani cu greu și-a putut stăpâni entuziasmul. "Glumești?" a exclamat el, înainte de a adăuga: "Oh, asta e uimitor. În regulă. Este grozav. Este atât de mișto."

Ancheta, condusă de Gates și de o echipă de experți în genealogie, a descoperit că Michael și Scarlett, în vârstă de 39 de ani, au segmente identice de ADN pe patru cromozomi.

Gates a elucidat că aceste secvențe genetice se regăsesc în descendența maternă a lui Scarlett Johansson, provenind din comunitățile evreiești din Europa de Est.

Actorul câștigător al unui Premiu Oscar și-a anticipat cu bucurie următoarea întâlnire, spunând: „Este incredibil. Ei bine, aștept cu nerăbdare să o văd pe Scarlett data viitoare!”. Ne imaginăm că se vor îmbrățișa bucuroși de vestea de rudenie.

Nu doar o secvență de ADN au în comun, ci și un proiect interesant. Ambii actori și-au adus contribuții semnificative la Universul cinematografic Marvel. Scarlett Johansson a interpretat-o pe Natasha Romanoff, în timp ce Michael Douglas ”i-a dat viață” lui Hank Pym în blockbuster-ul din 2019 Avengers: Endgame.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg