Legătura surprinzătoare de sânge dintre Michael Douglas și o celebră actriță. Dezvăluire neașteptată

3 aprilie, 2024

Nebănuite sunt căile ... sângelui de familie. Michael Douglas a fost de acord să-și investigheze public arborele genealogic. Este uimitor ce-a aflat.

FotoJetDouglas jpg

Dezvăluirea a fost făcută publică în emisiunea PBS Finding Your Roots (Găsește-ți rădăcinile). Nu este deloc facil să investighezi arborele genealogic și, de multe ori, descoperirile sunt uluitoare.

Printr-o neașteptată răsturnare de situație, Michael Douglas a descoperit cu uimire că are o legătură importantă cu una dintre cele mai sexy actrițe ale lumii. Nu împărtășește doar dragostea pentru cinematografie cu Scarlett Johansson, ci și o remarcabilă uniune familială: mai exact, sunt rude îndepărtate!

Această dezvăluire a fost făcută în emisiunea PBS Finding Your Roots, unde gazda Henry Louis Gates Jr. l-a încântat pe Michael Douglas cu vestea că este înrudit cu Scarlett Johansson: ”sunt veri îndepărtați, prin ADN”.

Uimit de descoperire, starul Basic Instinct în vârstă de 79 de ani cu greu și-a putut stăpâni entuziasmul. "Glumești?" a exclamat el, înainte de a adăuga: "Oh, asta e uimitor. În regulă. Este grozav. Este atât de mișto."

Ancheta, condusă de Gates și de o echipă de experți în genealogie, a descoperit că Michael și Scarlett, în vârstă de 39 de ani, au segmente identice de ADN pe patru cromozomi.

Gates a elucidat că aceste secvențe genetice se regăsesc în descendența maternă a lui Scarlett Johansson, provenind din comunitățile evreiești din Europa de Est.

Actorul câștigător al unui Premiu Oscar și-a anticipat cu bucurie următoarea întâlnire, spunând: „Este incredibil. Ei bine, aștept cu nerăbdare să o văd pe Scarlett data viitoare!”. Ne imaginăm că se vor îmbrățișa bucuroși de vestea de rudenie.

Nu doar o secvență de ADN au în comun, ci și un proiect interesant. Ambii actori și-au adus contribuții semnificative la Universul cinematografic Marvel. Scarlett Johansson a interpretat-o pe Natasha Romanoff, în timp ce Michael Douglas ”i-a dat viață” lui Hank Pym în blockbuster-ul din 2019 Avengers: Endgame.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling