Legătura surprinzătoare de sânge dintre Michael Douglas și o celebră actriță. Dezvăluire neașteptată

3 aprilie, 2024

Nebănuite sunt căile ... sângelui de familie. Michael Douglas a fost de acord să-și investigheze public arborele genealogic. Este uimitor ce-a aflat.

FotoJetDouglas jpg

Dezvăluirea a fost făcută publică în emisiunea PBS Finding Your Roots (Găsește-ți rădăcinile). Nu este deloc facil să investighezi arborele genealogic și, de multe ori, descoperirile sunt uluitoare.

Printr-o neașteptată răsturnare de situație, Michael Douglas a descoperit cu uimire că are o legătură importantă cu una dintre cele mai sexy actrițe ale lumii. Nu împărtășește doar dragostea pentru cinematografie cu Scarlett Johansson, ci și o remarcabilă uniune familială: mai exact, sunt rude îndepărtate!

Această dezvăluire a fost făcută în emisiunea PBS Finding Your Roots, unde gazda Henry Louis Gates Jr. l-a încântat pe Michael Douglas cu vestea că este înrudit cu Scarlett Johansson: ”sunt veri îndepărtați, prin ADN”.

Uimit de descoperire, starul Basic Instinct în vârstă de 79 de ani cu greu și-a putut stăpâni entuziasmul. "Glumești?" a exclamat el, înainte de a adăuga: "Oh, asta e uimitor. În regulă. Este grozav. Este atât de mișto."

Ancheta, condusă de Gates și de o echipă de experți în genealogie, a descoperit că Michael și Scarlett, în vârstă de 39 de ani, au segmente identice de ADN pe patru cromozomi.

Gates a elucidat că aceste secvențe genetice se regăsesc în descendența maternă a lui Scarlett Johansson, provenind din comunitățile evreiești din Europa de Est.

Actorul câștigător al unui Premiu Oscar și-a anticipat cu bucurie următoarea întâlnire, spunând: „Este incredibil. Ei bine, aștept cu nerăbdare să o văd pe Scarlett data viitoare!”. Ne imaginăm că se vor îmbrățișa bucuroși de vestea de rudenie.

Nu doar o secvență de ADN au în comun, ci și un proiect interesant. Ambii actori și-au adus contribuții semnificative la Universul cinematografic Marvel. Scarlett Johansson a interpretat-o pe Natasha Romanoff, în timp ce Michael Douglas ”i-a dat viață” lui Hank Pym în blockbuster-ul din 2019 Avengers: Endgame.

Foto: Profimedia & GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
AFIS FILM  jpg
girls 6650524 1280 jpg