Legătura surprinzătoare de sânge dintre Michael Douglas și o celebră actriță. Dezvăluire neașteptată

3 aprilie, 2024

Nebănuite sunt căile ... sângelui de familie. Michael Douglas a fost de acord să-și investigheze public arborele genealogic. Este uimitor ce-a aflat.

FotoJetDouglas jpg

Dezvăluirea a fost făcută publică în emisiunea PBS Finding Your Roots (Găsește-ți rădăcinile). Nu este deloc facil să investighezi arborele genealogic și, de multe ori, descoperirile sunt uluitoare.

Printr-o neașteptată răsturnare de situație, Michael Douglas a descoperit cu uimire că are o legătură importantă cu una dintre cele mai sexy actrițe ale lumii. Nu împărtășește doar dragostea pentru cinematografie cu Scarlett Johansson, ci și o remarcabilă uniune familială: mai exact, sunt rude îndepărtate!

Această dezvăluire a fost făcută în emisiunea PBS Finding Your Roots, unde gazda Henry Louis Gates Jr. l-a încântat pe Michael Douglas cu vestea că este înrudit cu Scarlett Johansson: ”sunt veri îndepărtați, prin ADN”.

Uimit de descoperire, starul Basic Instinct în vârstă de 79 de ani cu greu și-a putut stăpâni entuziasmul. "Glumești?" a exclamat el, înainte de a adăuga: "Oh, asta e uimitor. În regulă. Este grozav. Este atât de mișto."

Ancheta, condusă de Gates și de o echipă de experți în genealogie, a descoperit că Michael și Scarlett, în vârstă de 39 de ani, au segmente identice de ADN pe patru cromozomi.

Gates a elucidat că aceste secvențe genetice se regăsesc în descendența maternă a lui Scarlett Johansson, provenind din comunitățile evreiești din Europa de Est.

Actorul câștigător al unui Premiu Oscar și-a anticipat cu bucurie următoarea întâlnire, spunând: „Este incredibil. Ei bine, aștept cu nerăbdare să o văd pe Scarlett data viitoare!”. Ne imaginăm că se vor îmbrățișa bucuroși de vestea de rudenie.

Nu doar o secvență de ADN au în comun, ci și un proiect interesant. Ambii actori și-au adus contribuții semnificative la Universul cinematografic Marvel. Scarlett Johansson a interpretat-o pe Natasha Romanoff, în timp ce Michael Douglas ”i-a dat viață” lui Hank Pym în blockbuster-ul din 2019 Avengers: Endgame.

Foto: Profimedia & GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha   Insta (5) jpg
BD 2024 new photo clean jpg
image 123650291 JPG
EtMnWfl   Imgur jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
okmagazine ro (2) jpg
Iquos mov (1) jpg
Ești fan muzică rock Unde poți asculta muzică live în București jpg
pexels steve 845248 (1) jpg
okmagazine ro (1) jpg
Afis DROPDOWN 2 deschidere jpg
index jpg
okmagazine ro (1) jpg
okmagazine jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg
3 jpg
Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg