Lentiamo, magazinul de optică ce vine cu o gamă largă de produse

10 iunie, 2022
ochelari8 jpg

Ochelarii de vedere au devenit, fără îndoială un accesoriu la modă. Dacă bunicii noștri sau părinții încă mai poartă ochelari ușor demodați, cărora le schimbă din când în când doar lentilele, tânăra generație se remarcă fie la școală fie în timpul liber prin felul în care accesorizează ochelarii cu restul ținutei.

Obligatoriu un accesoriu cool, adolescenții și tinerii aleg modele de calitate de la firme de prestigiu. Nu e vorba doar de a fi la modă ci și felul în care ochelarii se mulează pe personalitatea lor, mereu în schimbare.

Prin achiziționarea unei perechi de ochelari de vedere ei fac o declarație de independență, alegând rame și modele în tendințe.

Unul dintre magazinele online preferate de către ei este Lentiamo.ro, locul de unde nu ai cum să pleci fără să pui în coș o pereche de ochelari sau alte accesorii necesare unei vederi cât mai bune.

De ce să alegi Lentiamo ca furnizor de ochelari de vedere

Dacă ești purtător de ochelari de vedere sau de lentile de contact sau poate pentru vara aceasta îți dorești să încerci o pereche nouă de ochelari de soare, de ce nu ai face o vizită virtuală magazinului Lentiamo și să îți alegi de acolo un accesoriu de care ochii tăi au mare nevoie?

Să luăm de pildă faptul că tocmai ai fost la medicul oftalmolog și ți-ai verificat vederea. Ai nevoie de o pereche nouă de ochelari de vedere, cu lentilele aferente.

Pe Lentiamo.ro găsești o gamă variată de modele potrivite pentru tine și stilului tău, ba mai mult, ochelarii sunt așa cum ți-i dorești, de la firme cu tradiție în domeniu cum ar fi Ray Ban, Vogue, Esprit, Emporio Armani, Polaroid, Michael Kors.

Indiferent dacă ești femeie sau bărbat poți alege ochelarii potriviți nu numai după brand sau model ci și în funcție de forma feței. Fie că vorbim de ochelari cu formă pătrată, dreptunghiulară, rotundă sau cat-eye aceștia te vor pune în valoare dacă alegi modelul potrivit.

În caz că nu vă cunoașteți mărimea, aceasta se poate măsura online, apoi se adaugă dioptriile lentilelor și gata. Ochelarii aleși sunt în drum spre tine!

Lentile de contact și alte accesorii

În caz că dorești pentru o vreme să faci o schimbare și să vezi cum te simți cu lentile de contact în loc de ochelari, pe Lentiamo.ro găsești și lentile cu dioptrii adecvate, precum și suporturi pentru păstrarea lentilelor pe timp de noapte sau lichid pentru curățarea și întreținerea lentilelor.

Și aici la lentile de contact nu lipsește calitatea, printre brandurile comercializate numărându-se și Acuvue Oasys, Bausch&Lomb sau Air Optix.

Atât ochelarii de vedere cât și lentilele de contact beneficiază periodic de reduceri și de vouchere cadou, ocazie cu care puteți să faceți economii substanțiale.

Pentru că și copiii au nevoie de ochelari speciali atunci când petrec mai mult timp în fața tabletei sau laptopului, pe Lentiamo.ro se găsesc și ochelari copii cu protecție pentru calculator.

Pentru mai multe detalii și modele intrați pe pagina oficială!

Contact:  info@lentiamo.roRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg