Leon Dănăilă, întâlnire cu Denise Rifai. Ce leac are medicul pentru durerea sufletească

21 ianuarie, 2022
1 leon1 jpg jpeg

Este considerat cel mai bun neurochirurg din Europa şi unul dintre cei mai mari specialişti în neurochirugie din lume, în cei 60 de ani de carieră a realizat peste 40.000 de operaţii, fiind inclus în Academia Recordurilor Mondiale ca medicul cu cele mai multe operaţii neurologice. A introdus microscopul operator şi laserul în sălile de operaţie din România şi a reuşit să reducă rată mortalităţii în operaţiile pe creier de la 60% la doar 4%.

Leon Dănăilă, membru al Academiei Române şi profesor al Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila, cercetător cu 18 brevete de inventator şi autor al 59 de cărţi şi tratate de neurochirugie, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cunoscut pentru modestia cu care îşi trăieşte viaţa, invitatul  special din această duminică se va dezvălui şi mai mult în faţa privitorilor. 

"Lucrăm mână-n mână cu Dumnezeu”, spune Leon Dănăilă despre chirurgii care îşi exercită profesia în sălile de operaţie. 

“Mai deveneaţi un geniu în neurochirurgie dacă fugeati din ţară?”, “ Cât de mult semănaţi cu Albert Einstein?”, “Meritaţi premiul Nobel?”, “Credeţi în Dumnezeu?”, “V-au trădat vreodată mâinile?”, “Ce leac are medicul Dănăilă pentru durerea sufletească?”, “Cât la sută din creierul uman aţi reuşit să descifraţi?”, acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Leon Dănăilă în ediţia de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce se difuzează de la 22:30, la Kanal D!Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg