Les Elephants Bizarres deschid concertul Iyeoka

4 aprilie, 2014
1601087 10152389771703474 1561425554 n jpeg

Dup─â succesul ├«nregistrat cu lansarea albumului ÔÇ×ZoologicÔÇŁ ┼či a single-ului ÔÇ×├Än culoriÔÇŁ, trupa a fost aleas─â pentru a deschide concertul de la Bucure┼čti al artistei americane din 12 aprilie.

Dup─â succesul ├«nregistrat cu lansarea albumului ÔÇ×ZoologicÔÇŁ ┼či a single-ului ÔÇ×├Än culoriÔÇŁ, trupa a fost aleas─â pentru a deschide concertul de la Bucure┼čti al artistei americane din 12 aprilie.

Organizatorii au propus mai multe trupe pentru deschiderea recitalului, dar Iyeoka ├«mpreun─â cu agen┼úia sa de management a ales Les Elephants Bizarres, pentru ÔÇ×diversitatea stilistic─â ┼či influen┼úele multiculturale care se r─âsfr├óng ├«n piesele trupeiÔÇŁ.

image

Cele dou─â trupe mai au ├«n comun energia debordant─â pe care o manifest─â pe scen─â ┼či c─âldura pe care o transmit publicului.

A┼čadar, publicul care ┼či-a cump─ârat bilet pentru concertul ce va avea loc s├ómb─âr─â, 12 aprilie, ├«n Hard Rock Cafe, va primi dou─â recitaluri de excep┼úie: Les Elephants Bizarres ┼či Iyeoka & The Rock by Funk Tribe. Iyeoka va oferi publicului, ├«n afar─â de hiturile care au f─âcut-o cunoscut─â ├«n ├«ntrega lume ÔÇô ÔÇŁSimply FallingÔÇŁ, ÔÇŁSay YesÔÇŁ, ÔÇŁRevolutionÔÇŁ - ┼či piese noi, crea┼úii proaspete care vor ap─ârea probabil pe urm─âtorul album al artistei.

Biletele cost─â dup─â cum urmeaz─â: cu loc la mas─â 80 de lei, f─âr─â loc 60 de lei (├«n presale), respectiv 90 de lei ┼či 70 de lei ├«n ziua evenimentului ┼či la intrare.

Biletele cu loc la mas─â sunt disponibile doar pe www.iabilet.ro, la Hard Rock Caf├ę ┼či ├«n re┼úeaua de magazine UMAN din toat─â ┼úara, iar biletele f─âr─â loc sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro ┼či www.bilete.ro, dar ┼či ├«n Magazinele Diverta din toat─â ┼úara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libr─âria Mihai Eminescu din Bucures┼čti, Magazinele Orange, Vodafone ┼či Germanos, libr─âriile Humanitas ┼či C─ârture┼čti, magazinele InMedio ┼či ├«n oficiile Po┼čtei Rom├óne.

image

Foto: pagina oficial─âRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg