Lidia Buble, într-un videoclip conceput de Răzvan Simion

27 aprilie, 2018
Lidia Buble videoclip Razvan Simion jpeg
image

Relaţia dintre cei doi a trecut la un nou nivel, dovadă şi colaborarea lor profesională. Căci cel mai nou clip al artistei, "Sub apă", este un concept al lui Răzvan Simion.

Piesa a fost compusă şi produsă de Epiq Records, echipa alături de care Lidia a lucrat şi pentru hit-urile "Cămaşa" şi "Sărut mâna, mamă". Versurile piesei vorbesc despre o ceartă între doi îndrăgostiţi, un adevărat război dus într-o relaţie de iubire, aşa ca mulţi dintre admiratorii cântăreţei se vor regăsi în emoţionanta poveste.

Pentru filmări, artista a avut nevoie de lecţii de înot pentru a putea înota cu ochii deschişi, dar şi pentru a-şi ţine respiraţia fără a-şi folosi mâinile. În plus, echipa de filmare a improvizat sub apă o casă întreagă, iar rolul surpriză i-a aparţinut chiar iubitului artistei, Răzvan Simion, prezentatorul matinal de la “Neatza cu Răzvan şi Dani”.

"Sub apă" precede albumul mult aşteptat pe care Lidia Buble îl va lansa în toamna acestui an.

"'Sub apă' este o piesă ce începe încet, încet, să închidă cercul pe care am început să-l 'desenez', împreuna cu echipa mea, Epiq Records, încă de anul trecut, de la 'Cămaşa'. Totul va fi gata în toamnă, când lansez albumul pe care mi l-am dorit atât de mult. Fiecare cântec vorbeşte, într-o mare măsură, şi despre mine, iar 'Sub Apă' este locul în care, pot spune că, îmi găsesc refugiul. Sunt absolut convinsă că toţi cei ce ascultă piesa şi au o relaţie de dragoste îşi caută momente şi locuri unde să fie doar ei cu gândurile lor. Eu am ales varianta "SUB APĂ"! Ceea ce veţi vedea în videoclipul şi piesa lansate se datorează unei mari echipe, cu care am colaborat cu mare drag şi căreia îi sunt profund recunoscătoare pentru rezultatul superb!", spune Lidia Buble.Recente pe Ok! Magazine

andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp
Alexandru Arsinel
Vrei să înveți să cânți la chitară Află care este diferența dintre o chitară electrică și un bass jpg
3 sfaturi pentru mentinerea conditiei fizice în sezonul rece jpg
copiii Andreei Berecleanu Petru Zaharescu si Eva Zaharescu la nunta lui Adrian Oianu 1 jpg
new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp