Lidia Buble, la OK! TV LIVE: “La primele mele întâlniri cu Răzvan, plângeam”

4 decembrie, 2018
3 dsc 8554 jpg jpeg

Lidia a povestit deschis la OK! TV LIVE despre primele ei întâlniri cu Răzvan Simion: “Nu mi s-a mai întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el”...

Invitată la OK! TV LIVE, Lidia Buble a povestit despre noul ei clip, "Tu", şi despre povestea ei de iubire care a inspirat această piesă – cea cu Răzvan Simion, care a devenit de un an şi jumătate şi managerul ei.

“Tu mă rupi şi mă lipeşti”, spune un vers al noii sale piese, iar Lidia spune că se regăseşte total în aceste cuvinte. “Se întâmplă, ca în orice cuplu, ca eu şi Răzvan să mai avem şi perioade tensionate. La noi, de obicei, se întâmplă în preajma lansării unei noi piese, pentru că eu sunt foarte stresată atunci, îmi doresc ca totul să fie foarte bine organizat şi pus la punct. Sunt un pachet de nervi şi atunci Răzvan are suficientă răbdare încât să mă suporte, alteori se mai satură şi el şi mai sunt mici chestii, dar nu le putem numi certuri mari”, a spus ea.

image

Tot la OK! TV LIVE Lidia a povestit şi despre perioada dinainte de a deveni o artistă celebră.

„Au fost zile, după ce am venit în Bucureşti, în care n-aveam bani nici pentru cartela de metrou şi mă furişam pe sub bara de la metrou ca să ajung la muncă. Au fost zile în care n-aveam bani de-o pâine. Iar la Deva, am avut vreo 4 joburi, am început să muncesc de pe la 14 ani. Îmi aduc aminte că primul meu job a fost de femeie de serviciu într-o tipografie. Apoi îmi amintesc că mai mergeam cu tata la cimitirul pe care el îl administra în Deva şi-l ajutam să care tot felul de materiale.”

Viaţa ei s-a schimbat în 2014, când a fost descoperită de Adi Sînă, care i-a oferit primul ei hit, „Noi simţim la fel”. Iar lucrurile continuă să se schimbe de când Răzvan Simion nu mai este doar iubitrul ei – ci şi managerul său. „Numai în bine s-au schimbat lucrurile, pentru că el deja ştie ce-mi doresc, ştie ce gândesc, piesele mele sunt altele, modul în care le interpretez sunt cu totul şi cu totul diferite”, spune Lidia, care ne-a mărturisit că deja se gândesşte serios să lanseze un duet cu Răzvan, despre care a descoperit că are o voce foarte bună, atunci când a mai interpretat cu el la câte un eveniment piesa „Forever Love”.

image

Asta nu înseamnă, însă, că Lidia nu iese din cuvântul managerului său. Noua ei tunsoare a fost decizia ei îndrăzneaţă, împotriva voinţei iubitului. „Răzvan mi-a spus: «Dacă te duci şi te tunzi, acasă nu mai vii!». Dar la un moment dat, când Răzvan dormea, am chemat echipa care se ocupă de mine şi i-am spus hair stilistului meu: «Vreau să mă tunzi». «Nu, nu, mi-e frică de Răzvan, când se trezeşte şi te vede». Dar până la urmă am făcut schimbarea, iar acum îi place şi lui Răzvan...”

Cât despre puţinele zile doar pentru ei doi, Lidia spune că e o răsfăţată şi că Răzvan o trezeşte cu micul dejun: „Mama, să nu te superi, dar Răzvan găteşte mai bine decât tine!”, a spus ea.

Cum a hotărât că trebuie să rişte şi să ducă mai departe povestea de iubire cu Răzvan? „El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri... Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd următoarea zi. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el. Şi da, eu am fost prima care a spus «Te iubesc». El s-a uitat la mine şi a spus: «Tu eşti sigură de treaba asta? Vezi că sunt două cuvinte mari».”

image

Lidia ne-a mai povestit şi despre planurile ei de Sărbători, despre cadoul de Crăciun pe care i-l va lua lui Răzvan şi multe alte detalii despre povestea lor de iubire. Urmăreşte mai jos interviul integral.

Foto: Sorin Stana pentru OK! MagazineRecente pe Ok! Magazine

team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp
Alexandru Arsinel
Vrei să înveți să cânți la chitară Află care este diferența dintre o chitară electrică și un bass jpg
3 sfaturi pentru mentinerea conditiei fizice în sezonul rece jpg
copiii Andreei Berecleanu Petru Zaharescu si Eva Zaharescu la nunta lui Adrian Oianu 1 jpg
new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg