Lil Wayne a ieşit din închisoare

5 noiembrie, 2010
lil wayne2 jpeg

Rapperul american a fost eliberat după ce a executat opt luni din pedeapsa de un an la care a fost condamnat pentru posesie de arme de foc. În ultimele opt luni, starul american Lil Wayne (27), pe numele său adevărat

Rapperul american a fost eliberat după ce a executat opt luni din pedeapsa de un an la care a fost condamnat pentru posesie de arme de foc.

În ultimele opt luni, starul american Lil Wayne (27), pe numele său adevărat Dwayne Michael Carter Jr., a fost închis într-un penitenciar din Rickers Island, în apropiere de New York, după ce a recunoscut în faţa instanţei că deţine arme de foc. Anchetatorii au găsit la acea dată un revolver încărcat în autobuzul cu care rapperul se deplasa în timpul turneului din 2007. Procurorul a propus o condamnare la un an de închisoare, înţelegere pe care Wayne a acceptat-o pe loc.

image

Chiar dacă artistul nu a avut un comportament exemplar, el încălcând unele norme din regulamentul închisorii, iar conducerea a dorit să amâne cu o zi eliberarea lui, ieri Lil Wayne a ieşit din închisoare.

În timpul detenţiei, Lil Wayne a compus multe piese noi, temându-se că fanii îl vor uita. Într-o înregistrare video pe care a trimis-o recent postului MTV News, el a declarat că a filmat într-o singură noapte, alături de diverşi artişti, suficient material pentru a lansa în următorul an cel puţin şapte videoclipuri.

image

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg