Lili Sandu: "Relaţia de cuplu nu mai există". Ce dezvăluiri a făcut vedeta la Măruţă

22 iunie, 2022

După 7 ani petrecuţi în America, s-a întors pentru că s-a îndrăgostit. Acum, relaţia cu acelaşi bărbat nu mai e la fel, după naşterea copilului lor.

Lili Sandu la Maruta jpg

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruţă, Lili Sandu a vorbit sincer şi deschis despre cumpenele din viaţa sa, despre marile decizii, dar şi despre momentele frumoase. Aşa am aflat că Lili Sandu a ajuns în America după o perioadă în care nu se mai regăsea în cariera de cântăreaţă de aici şi, după cinci luni de stat peste Ocean, revenirea în ţară, la moartea tatălui său, a convins-o să se mute în Statele Unite, departe de tot ce-i amintea de lucruri dureroase.

După 7 ani petrecuţi în Los Angeles, artista s-a întors în ţară... pentru dragoste. Tocmai îl cunoscuse pe modelul Silviu Ţolu în timpul filmării unei reclame la bijuterii, în Turcia, unde o urmase pe Catrinel Menghia, şi l-a revăzut după alte două luni la Bucureşti. Moment în care nu i-a mai păsat ce vor comenta ceilalţi pe seama diferenţei de vârstă de 12 ani dintre ei. Şi bine a făcut! Alţi 7 ani mai târziu, Lili Sandu şi Silviu Ţolu sunt tot împreună şi au şi un băieţel, pe nume Thomas.

Lili Sandu la Maruta 2 jpg

Cum era firesc, Lili Sandu a readus în discuţie subiectul recent care a făcut vâlvă în presă, anume faptul că s-a refugiat în alcool, după ce a născut. "Eu mi-am alăptat copilul până la un an şi patru luni, deci clar nu aveam cum să dau pe gât sticlele, când alăptam! Dar, într-adevăr, stările pe care le-am avut în primul an de maternitate au fost atât de diferite şi a fost un carusel de emoţii despre care eu nu ştiam", a explicat ea. "A fost foarte dificil să înţeleg stările prin care treceam, pentru că exista epuizare fizică, epuizare mentală, pentru că de multe ori nu ştiam dacă fac bine ce fac şi, mai mult decât atât, atât de mult mi-am dorit copilul ăsta, încât în momentul în care am început să am stările respective (...) stăteam şi mă gândeam că n-am dreptul să simt lucrurile astea".

Stând nonstop cu copilul său, fără alt ajutor, Lili a vorbit şi despre sensibilul subiect al relaţiei dintre părinţi: "Relația de cuplu nu mai există, e absentă, pentru că copilul e pe primul loc, iar tu ca femeie te duci undeva jos și aștepți ca lucrurile să se întoarcă la normal. Nu ai timp de nimic și faptul că am declarat că mă spălam la două săptămâni pe păr e real, efectiv uitam, nu aveam energie. Nu știu cum reușeau alte mămici, vedeam pe Instagram”, a povestit Lili Sandu în podcastul lui Cătălin Măruță.

”Eu am stat cu Thomas nonstop, timp de un an de zile n-a dormit fără mine. Nu plecasem nicăieri în această perioadă, chiar dacă veneau alții să ne ajute, eu voiam să fac tot, chiar dacă eram epuizată și nu mai aveam timp pentru mine. Mi-a lipsit faptul că nu am mai fost la fel de apropiată de Silviu, dar m-a înțeles. Chiar dacă vine seara când doarme copilul și te ia puțin în brațe, efectiv adormi. Se spune că în primul an de maternitate apare ruptura în cuplu, care poate duce apoi la divorț. Unii bărbați înțeleg, alții nu, dar e și copilul tău, nu doar al ei. Au fost multe momente în care ne-am certat, pentru că eram atât de dezechilibrată și irascibilă. Eu înainte dormeam cum trebuie, eram ordonată cu viața mea, mâncam foarte bine. Când a venit copilul, m-am dat peste cap...haos. Mă uitam în oglindă și nu mai vedeam nimic, era doar o femeie încercănată, care voia să facă ce e bine pentru copilul ei”, a mai spus aceasta.

FOTO: capturi YouTubeRecente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg