Lili Sandu şi Victor Slav prezintă împreună cel mai aşteptat show al momentului

3 octombrie, 2014
rp 10646760 10202879100598027 3562059213058733801 n jpg jpeg

De când a plecat de la Pro TV, fostul prezentator al rubricii meteo a încercat să-şi găsească un nou proiect televizat, în curtea concurenţei. Iar, după ce a fost desemnat următorul „Burlac“, acum i s-a dat pe mână încă o emisiune.

De când a plecat de la Pro TV, fostul prezentator al rubricii meteo a încercat să-şi găsească un nou proiect televizat, în curtea concurenţei. Iar, după ce a fost desemnat următorul „Burlac“, acum i s-a dat pe mână încă o emisiune.

Victor Slav a fost printre ultimele vedete care au plecat de la Pro TV, punând astfel capăt unei colaborări lungi şi fructuoase. Şi, cum majoritatea celor plecaţi a găsit teren fertil în grila Antenei 1, era de aşteptat ca şi Victor să fie cooptat în echipa televiziunii din Băneasa.

Iniţial, proaspăt divorţatul Victor Slav a fost propus pentru show-ul Burlacul, care urmează să intre în grila de programe ale Antenei 1. Până atunci, însă, i s-a dat un alt rol, acela de coprezentator al emisiunii „Dansează printre stele“ – o variantă rebranduită a show-ului „Dansez pentru tine“ pusă în scenă de fosta echipă de la Pro TV, cu vedete ale Antenei 1.

Atât Victor, cât şi partenera sa, Lili Sandu, care-l vor seconda pe Horia Brenciu, ca gazdă principală a show-ului, au mărturisit că sunt foarte entuziasmaţi de faptul că fac parte din această producţie.

image

“Mi-am dorit foarte mult să fac divertisment, este o provocare şi pentru mine şi mă bucur că sunt implicat în acest proiect atât de mare”, a declarat Victor Slav, scrie Click.ro.

image

“Pe lângă faptul că este o foarte mare provocare, acest show este şi unul dintre cele mai bune la ora actuală, iar asta a contat foarte mult pentru mine pentru că mi-am triat mereu ofertele pe care le-am primit de-a lungul timpului. Cred că cel mai important atu, din punctul meu de vedere, este echipa din spatele acestui show şi mă consider absolut privilegiată să am şansa de a începe practic o carieră în televiziune îndrumată de unul dintre cei mai buni producători de televiziune din România, Mona Segall”, aspus şi Lili Sandu.

vezi aici care sunt perechile

„Dansează printre stele”, cel mai longeviv format de dans din lume, show-ul care a doborât recorduri de audienţă şi s-a bucurat de un succes nemaipomenit în toate ţările în care a fost realizat, debutează la Antena 1 duminică, 5 octombrie, de la 20.30.

image

Cele 12 perechi intrate în competiţie vor face tot ce le stă în putinţă pentru a convinge atât membrii juriului, cât şi telespectatorii, că merită premiul de 50.000 de euro pus la bătaie în această competiţie. Fiecare echipă va dansa un singur stil de dans în prima ediţie a emisiunii, iar telespectatorii vor urmări reprezentaţii de vals, cha cha şi tango argentinian puse în scenă ca la carte. Săptămânile premergătoare concursului au adunat nenumărtate poveşti în paşi de dans desfăşurate în interiorul sălilor de repetiţii. Vedetele au avut o misiune foarte grea, aceea de a se ridica la nivelul dansatorilor profesionişti alături de care intră în competiţie, iar asta a fost posibil doar după nesfârşite ore petrecute la antrenamente.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg