Lindsay Lohan s-a măritat: „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume”

5 august, 2022
Lindsay Lohan png

După ani întregi de scandaluri răsunătoare, idile eșuate și proiecte lipsite de succes, eterna rebelă de la Hollywood revine în prim plan cu un podcast nou, un film promițător și un soț.

Le-a făcut pe toate până acum! În anii ei nebuni petrecuți în lumina reflectoarelor, Lindsay (36) a frecventat clinicile de reabilitare și arestul poliției mai des decât sala de sport sau platourile de filmare și s-a iubit cu jumătate de Hollywood – printre care femei ca Samantha Ronson sau bărbați ca Heath Ledger, James Franco, Adam Levine, Zac Efron, Justin Timberlake, Colin Farrell, Joaquin Phoenix, Wilmer Valderrama și Jamie Dornan, ca să-i numesc doar pe cei care s-au perindat prin dormitorul ei până în 2013, când a fost întocmită chiar de ea lista ex-ilor ei.

La fel de bine, actrița s-a retras brusc și inexplicabil din proiecte, a țipat la producători, a pierdut nopțile pe la petreceri nesfîrșite, a condus sub influența alcoolului și-a devenit, în concluzie, neangajabilă în Cetatea Filmului din cauza comportamentului dificil și-a neprofesionalismului ei. Vorba americanilor – „How Loe can you go?”

Dar Hollywoodul adoră la nebunie poveștile cu happy end, în care protagonista renaște din propria cenușă și... se mărită.La șapte luni de când se logodise cu Bader Shammas, Lohan a anunțat, fix în ziua în care a împlinit 36 de ani, că a devenit doamna Shammas. „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume”, a scris pe Instagram, pe 2 iulie. „Sunt uimită că ești soțul meu. Viața mea și tot ce am pe lume.

Orice femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi”, a confirmat ea unirea destinelor lor. Nu se știe când a avut loc nunta actriței cu Bader. Ea anunțase încă din februarie că o să fie o mireasă discretă, în deplin contrast cu tot ceea ce a fost ea până acum.

Lindsay Lohan (2) png

Nici pregătirile de nuntă n-au „transpirat” prin presa de peste ocean. Totul a fost ținut secret. „Mă interesez de destinații acum...”, a recunoscut la începutul anului. „Am început deja să vorbesc cu un prieten de-al meu despre rochie.

Dar vreau să fac totul cum trebuie și să mă bucur de fiecare moment. E o perioadă tare interesantă! Eu sunt și foarte feminină, deci...” După cum o știm pe diva extrovertită, vom afla cât de curând detalii despre ceremonia ei nupțială.

Probabil în turneul de promovare al primei ei comedii romantice de pe Netflix, Falling for Christmas, care va avea loc mai târziu anul acesta. Tot atunci vom cunoaște și despre planurile vedetei de-a deveni vreodată mamă. Își dorește copii cu finanțatorul de mare succes? Tot ce se poate! Fosta petrecăreață poate oferi oricând surprize de mari proporții, nu credeți?

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg