Lora are un clip nou filmat la circ

19 iunie, 2017
IMG 5821V2 (1) jpeg
image

Lora lansează #Valul, un proiect extrem de ambiţios, o piesă cu un mesaj puternic şi un videoclip poveste cinematografică, ce completează perfect atmosfera single-ului.

Iura Luncaşu, regizorul clipului, transpune stările  personajului principal, supus legii dualităţii, divizat între alb şi negru, zi şi noapte, yin şi yang. Cunoscut pentru producţiile de succes “Numai iubirea”, “Inimă de ţigan”, “Regina” sau “Iubire şi onoare”, Iura Luncaşu a reuşit să aducă o viziune regizorală unică şi să transforme clipul Lorei într-o creaţie artistică aparte.

“Am scris această piesă acum un an, într-o tabără de muzică, împreună cu băieţii de la Fly Records. Este o piesă ce descrie foarte bine mentalitatea mea într-o situaţie pe care am trăit-o şi pe care am perceput-o ca pe un circ. A ajuns în această formă finală cu contribuţia băieţilor de la Fly Records şi a lui Şerban Cazan de la HaHaHa Production. Mi-am dat seama că eu trebuie să cânt această piesă şi sunt recunoscătoare că am lucrat cu oameni atât de talentaţi pentru acest single. Îi mulţumesc, în primul rând, regizorului Iura Luncaşu pentru că a spus ‘Da’ propunerii mele de a colabora la acest clip plin de nuanţe şi metafore, tuturor oamenilor implicaţi, începând cu echipa Circului Globus şi continuând cu prietenii, fanii şi echipa de producţie; toţi au rezistat eroic timp de 22 de ore cât a durat filmarea. Sper să ajungă repede la inimile voastre şi să vă dea acea doză de ‘haz de necaz’, atât de importantă în ziua de azi. Mereu a voastră, 

”. Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg