Loredana a petrecut alături de Mickey Rourke și Anthony Delon, fiul lui Alain Delon. Ce a mărturisit

20 februarie, 2023
FotoJetLori jpg

Loredana, în totală admirație pentru fiul lui Alain Delon. Artista s-a fotografiat alături de Anthony Delon și Mickey Rourke.

Loredana și-a văzut visul cu ochii. Diva este implicată în proiectul la care filmează staruri precum Mickey Rourke, Anthony Delon și Elisabetta Pellini. Aceștia fac parte din distribuția peliculei ”21 de rubini”.

Filmările sunt în toi la Oradea. Din distribuţie fac parte peste 200 de artişti şi figuranţi. Pe lângă staruri ca Mikey Rourke, recompensat cu Globul de Aur, Anthony Delon, fiul lui Alain Delon, italianca Elisabetta Pellini, în film îşi joacă propriul rol de om de radio Daniel Buzdugan, Dorel Vișan va fi primar, Adrian Văncică - bețivul Celentano din Las Fierbinți - va fi un general de armată, iar Dana Rogoz va fi moderatoare de podcast. Filmările vor dura circa două săptămâni, câte 12 ore pe zi, un „maraton” pentru care echipa a adus la Oradea un convoi de camioane ce poartă echipamente tehnice, generator de energie, tehnicieni, şi va angaja sute de figuranți.

Loredana a cântat alături de Mickey Rourke și se declară o veșnică îndrăgostită de el. Mai mult, s-a fotografiat atât cu el, cât și cu Anthony Delon, despre care spune că emană senzualitatea moștenită de la celebrul său tată.

Artista a publicat pe reţelele sociale mai multe fotografii din culise.

„M-am îndrăgostit de @mickey_rourke_ când l-am văzut pentru prima dată în 9 săptămâni și jumătate. Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni. Deci, iată-ne aici... împreună pe platoul de filmare „21 de rubine”, un film scris & regizat de Ciprian Mega. Mulțumesc Ciprian pentru că mi-ai dat această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu înceta niciodată să visezi”, a scris Loredana, sâmbătă, pe Facebook.

Duminică, artista a postat pe Facebook și două fotografii în care apare alături de fiul lui Alain Delon.

„Ochii lui Delon... Ca tată ca fiu. Am avut plăcerea să-l cunosc pe Anthony Delon pe platoul de filmare 21 rubine”, a scris Loredana în mesajul care însoțește fotografiile.

Loredana nu este la prima experiență de acest fel. Ea a mai jucat în trecut în producții de la Hollywood, precum „Windfall” („Miza finală”, în 2001) şi „Modigliani” (în 2004) - în care a interpretat rolul unei cântăreţe, aşa cum este şi în viaţa reală.

Filmările pentru pelicula „21 de rubini” au continuat zilele trecute într-o pădure de lângă Oradea, înspre Săldăbagiu de Munte, inclusiv cu scene de vânătoare, după cum a dezvăluit pe Instagram celebrul actor Mickey Rourke.

„Mă pregătesc să filmez o scenă în acest film în care vor fi folosite arme. Asta îmi amintește de tragedia morții Halynei Hutchins. Rugăciunile mele se duc către Halyna Hutchins și familia sa, dar sunt dezgustat de faptul că Alec Baldwin este acuzat de ce s-a întâmplat acolo. Nu a avut nici o legătură. Alți oameni poartă vina”, a spus Mickey Rourke.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg