Loredana, aniversare pe cel mai mare vas de croazieră din lume FOTO

Artista a petrecut o scurtă vacanţă, alături de fiica ei, Elena, pe vasul Harmony of the Seas.

loredana-croaziera-16

Aniversarea Loredanei a fost precedată de inaugurarea imensei ambarcaţiuni, la care a participat în calitate de invitat VIP, pornind din Barcelona într-un circuit de trei zile pe Marea Mediterană. Iar momentele petrecute în mijlocul mării au fost cu adevărat speciale.

Pe Harmony of the Seas, Loredana şi fiica sa, Elena, s-au cazat într-un apartament spaţios de pe terasa căruia au putut să admire cele mai frumoase apusuri de soare pe mare şi s-au bucurat de atracţiile pe care le oferă o astfel de croazieră.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Împreună au urmărit show-ul de Broadway, „Grease”, într-o sală de spectacole cu peste 2000 de locuri, un spectacol acvatic cu acrobaţii uimitoare şi jocuri de lumini, derulat în Aqua Theatre, un amfiteatru impresionant în aer liber, chiar şi un show de patinaj, pe patinoarul din centrul vasului, în cadrul căruia sportivii şi-au dovedit măiestria într-un spectacol ce a adus, timp de o oră, atmosfera Paris-ului din secolul al XIX-lea.

„A fost o călătorie scurtă, dar intensă! Atât eu, cât şi Elena, fetiţă mea, ne-am simţit răsfăţate! Am întâlnit mulţi români care lucrează în posturi de răspundere pe navă. Sunt mândră de ei şi promit că dată viitoare le voi cânta! De-abia aştept să revenim la bord”, declara Loredana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA