Loredana Groza: "M-am lăsat şantajată emoţional"

20 mai, 2021
1 lori5 jpg jpeg

A primit o veste bună în pandemie! Loredana Groza e mai mult decât fericită că se întoarce pe scaunul de jurat la show-ul Next Star.

”Am primit cu mare bucurie vestea că începem difuzarea celui de-al zecelea sezon Next Star. Ca mai toate producţiile tv, şi proiectul nostru a avut de suferit în timpul pandemiei, am fost nevoiţi să întrerupem filmările, însă ne bucurăm să spunem că avem un sezon de 10. Nu mai este nevoie să vă spun că m-am lăsat şantajată emoţional, pentru că, până la urmă, cine poate rezista în faţa copiilor? Dar asta este frumuseţea acestui show, copiii sunt inventivi, iar generaţia născută în acest mileniu este incredibilă! Au o imaginaţie nebună! Abia aştept să le arătăm celor de acasă cum stăm în 2021 cu pepiniera românească de talente. E o ipostază inedită pentru mine, vă aştept cu mare drag la Next Star. Să vă pregătiţi pentru ceva incredibil de frumos!”, a mărturisit Loredana.

Cum vor interacţiona la masa juriului Loredana, Ştefan Bănică şi Dorian Popa, vom vedea începând de sâmbătă, 22 martie, de la ora 20:00, în cel de-al zecelea sezon Next Star, prezentat de Dan Negru.Recente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg